instastory.jpg

480 KR. FOR 90 MIN. VELVÆREMASSAGE
& 1 VALGFRI YOGAKLASSE*

Balance er ikke stilstand, men en tilstand, som vi kan fremme både kropsligt og mentalt, når vi kommer ned i tempo og tillader os at blive rørt. Under velværemassagen kan du smelte ned i briksen, lade æteriske dufte forkæle dine næsebor og overgive dig til blide og intentionelle berøringer. Massage er helende og bringer de sensoriske nerver, der er i alarmberedskab eller stressede, i balance. Derfor er vores helkropsmassage ikke bare egenomsorg, men giver ro og balance i det autonome nervesystem, øger blodcirkulation og støtter kroppen i at udrense og hele.

Du bliver forkælet fra tå til top og behandlingen slutter med ansigts- og hovedbundsmassage. De naturlige olier passer til intentionen bag massagen - eksempelvis at skabe ro eller løfte energien. Huden absorberer olien og producerer kollagen, der giver en større elasticitet i bindevævet og virker foryngende. Effekten bliver i kroppen længe efter, du svæver ned fra briksen igen.

* yogaklassen sættes automatisk ind på din konto og udløber et år fra købsdatoen.

Er du, ligesom os, helt vild med kombinationen af velværemassage og yoga?

Få ubegrænset adgang til alle SALIGs yogaklasser og en månedlig velværemassage for 800 kr. pr. mdr. med SALIG velværemedlemskab.