BØRNEYOGA 6-9 ÅR

Børneyogaklassen er bygget op omkring forskellige sjove og lærerige temaer, som indbyder børnene til at gå på opdagelse i yogaens univers. Faktisk er det svært at lade være. 

Her får børnene et frirum, hvor fantasien og kreativiteten slippes løs. Børnene er nemlig i høj grad med til at forme undervisningen, der tager udgangspunkt i både klassiske yogastillinger og fantasifulde lege. På den måde bliver børnene medskaber og tager ejerskab over timerne, mens de lærer at interagere og bidrage til fællesskabet. Den traditionelle yoga kombineres med sjove yogalege og mini-sekvenser, der træner balance, styrke, smidighed, kropsbevidsthed, koordination og koncentration.

I denne aldersgruppe er samarbejdsøvelser også en stor del lektionsplanen, fordi det er vigtigt, at børnene træner deres tålmodighed - både med sig selv og andre. De lærer at vente på tur og få bedre kontrol over kroppen. Klassen afsluttes altid med mindfulness- og afspændingsøvelser, som ligesom for mange voksne er noget af det børnene glæder sig allermest til.

Forkæl dig selv med en velvære massage hos SALIG Velvære, mens du venter, eller tag en klasse i salen ved siden af dit barn. 

Et forløb er enten 4-8 gange, alt efter hvor mange dage der er i den pågældende måned.