BJARNE STAUN


NY TIDS HEALING

Bjarne Staun healing
  

“Jeg føler mig levendegjort i mit arbejde og mærker, at jeg har en affinitet til en dybere del af mit sjæleliv. Jeg føler forbundethed med livet, simpelthen. Jeg føler, at jeg kan leve i pagt med det, jeg er i mit inderste. Det er også det, jeg giver mennesker, der kommer til mig - nærvær, lyst til livet og en dyb glæde, der kommer indefra.”

 


 

ÅNDELIG VISMAND MED HEALENDE HÆNDER

Vi har alle et behov for at blive spejlet og set som dem, vi er, for at føle os forbundet. Men Bjarne oplevede ikke at blive spejlet og være forbundet med sine forældre som barn. Det var som om, de så en anden, når de kiggede på ham, og de så heller ikke de engle og feer, som Bjarne talte med i baghaven. Han fandt sig aldrig til rette i den handelsbranchen, som forældrene levede i, og efter en voldsom skilsmisse stod Bjarne som ung mand bogstaveligt talt en dag på kanten af livet. Han overvejede at springe i døden, men nede i vandet åbnede sig en musling og afslørede den smukkeste, lysende perle. Bjarne oplevede det som en spejling af det lys, han havde inden i sig selv og bevægede sig langsomt tilbage til livet. Han uddannede sig til lærer og opdagede hurtigt en tiltrækning til de sårbare børn og unge, som skulle have særlig støtte og omsorg til at opdage deres eget potentiale. Samtidig flyttede han i kollektiv og mødte den kvinde, som han stadig er sammen i dag - 40 år efter.

Sammen begyndte de en udviklingsrejse, som blandt andet førte til mødet med en kropsterapeutisk healer og til en ashram i Indien. I slutningen af 80erne begyndte Bjarne selv at arbejde som healer, og han har et imponerende teoretisk og praktisk fundament. Men forbindelsen til det åndelige kan stadig overraske Bjarne. Da han efter en hjerteoperation i 2011 lå til opvågning mødte han sin sjælebror og oplevede en dyb sorg over ikke at være forbundet med ham i dette liv. Sent i livet opdagede Bjarne, at hans forældre fire år inden hans fødsel havde mistet et spædbarn. Sjælebroren, hvis død nok også var grunden til, at forældrene ikke kunne se Bjarne, når de kiggede på ham. Men under opvågningen efter hjerteoperation oplevede Bjarne, at han var omsluttet af kærlighed og selv havde valget om at leve eller ej. Valgte han livet fulgte en opgave med. Han skulle leve forbundet. Og det er det, han i dag gør ved at leve som healer og åndelig terapeut.


 

NY TIDS HEALING


 

EN HJÆLP TIL STYRKELSE AF DIT HELBRED, DIN SELVINDSIGT OG FORBUNDETHED MED LIVET SELV.
Livet igennem søger vi mennesker efter mening og sammenhæng i vores tilværelse. Med Ny Tids Healing tager Bjarne med dig på denne søgen og bruger redskaber fra blandt andet kropsterapi, healing og åndelig terapi til at finde svar og fremkalder dine egne evner og kvaliteter. Behandlingen begynder oftest med en kort samtale, hvor Bjarne også kommunikerer med dine åndelige guider. Derefter bliver du hjulpet behageligt til rette på en massagebriks, hvor Bjarne eksempelvis kan arbejde energetisk med en spændingstilstand eller blokering i et muskelområde, led eller bindevævslag for at forløse følelsesmæssige aftryk i din aura. Det kan også være, at I sammen skal arbejde en bestemt livssituation i dette eller tidligere liv igennem, så du derigennem kan finde mening og sammenhænge i dit nuværende liv. Uanset hvilken vej i sammen vælger at gå, er Ny Tids Healing en blid og nænsom behandlingsform, som kan være en vej til både øget helbred, større selvindsigt og åndelig frihed og ikke mindst en større følelse af forbundethed til dig selv, andre og livet.


 
60 min: 750 kr.
80 min: 1000 kr.
- inklusiv 15 min. stabiliserende fjernhealing efter 72 timer.

TILBUD I AUGUST & SEPTEMBER:
20% rabat på 60 min: 600 kr.

Sessionen optages (mp3) - hvis det ønskes og eftersendes.

 
 
 
 

 

HJEMMESIDE

MAIL

TLF: 30 20 07 68
- mandag til torsdag kl. 8:00-9:00


   
  Bjarne Staun Ny Tids Healing
   
  • Spirituel Vejleder, Merethe Bonnesen, Slagelse
    

  • Åndelig Terapeut, Hjertehealer og Verdenstjener, Den Gyldne Cirkel - Asger Lorentsen
    

  • Biologisk chok- og traume-terapeutisk efteruddannelser og supervison, Skolen for Psykosomatik - Ulla Rung Weeke
    

  • Esoterisk Healer, Den Esoteriske Healerskole - Richard Anderholm,


   
  • 1-årig Organisk Psykoterapeutisk Basisuddannelse, Opin Instituttet - Hans Bloch Jespersen, Holbæk
    

  • Reiki Healer, USUI method of natural healing
    

  • First, Second and Third Degree Reiki Master Gina Allan-Ewans, Auckland, New Zealand
    

  • Massagelærer, Nordlyscentret
    

  • Speciallærer, Danmarks Lærerhøjskole