CAMILLE NAMASTE


BREATHWORKFORLØB HOLD 6
- opstart 21. august,
tirsdage kl. 19:00-21:00

 

 

 

 

IMG_2574-2.JPG
 
 

 

“Jeg er selv mega sensitiv, og derfor har jeg også større forståelse for de udfordringer, som hører til at være særligt sensitiv, og hvilken gave, det samtidig er. Det altid sensitive kvinder, som kommer til mig. Det er i mine øjne en gave, fordi sensitiviteten øger sanseligheden for alt dét, som ikke bliver sagt, men kun kan føles i vores samtaler og sessioner/workshops.”

 


 

SÆRLIGT SENSITIV ÅNDEDRÆTSTERAPEUT

Som barn var Camille en vaskeægte sensitiv pleaser, der trissede rundt og drømte om at hjælpe endnu mere, end hun gjorde i forvejen. Et sted indeni, drømte hun også om at heale sine egne traumer, føle større frihed og leve i harmoni med sit hjertes energi. Nu har hun kombineret begge drømme, og hjælper andre ved at bruge alle de indsigter og redskaber, som hun har fået gennem sit arbejde med traumeterapi, healing og åndedrætsarbejde. Det er en holistisk terapiform, der tager udgangspunkt i hele mennesket og skaber forbindelse mellem krop og sind. Camille tror på, at ubalancer i kroppen sagtens kan give følelsesmæssige udfordringer og omvendt.
 

Selvom alt, hvad Camille underviser i, bunder i gennemarbejdede teorier, så er alle workshops og behandlinger intuitive, fordi Camille tuner ind på dig og på, hvad du har brug for. Kroppen inddrages både gennem åndedrætsterapi - den hurtigste genvej til din underbevidsthed - og intuitive bevægelser, akupressur og energiarbejde. Med andre ord arbejder du på Camilles workshop med at skrælle følelsesmæssige lag af og definitivt give slip på det, som gør ondt i kroppen og i livet. I sit spirituelle mentorarbejde kombinerer hun åndedrætsterapien med traumeterapi, fordi vi ofte har brug for at sætte ord på vores indre og at kunne give helt slip og heale gamle følelser, som vi ikke har fået lov eller turde udtrykke. Mange af os har for eksempel holdt vrede, frustrationer og endda glæde tilbage for at passe ind, uanset hvad du har holdt tilbage, er Camilles mission at hjælpe dig med at få det ud, så du igen kan leve rent og direkte fra hjertet.   
 


IMG_2592-1.JPG
 • Kropsterapeut
  (massage, ernæring, akupressur, øreakupunktur, bevægelse)
   

 • Spirituel mentor
   
 • Traumeterapeut
   
 • Åndedrætsterapeut