CECILIE BJØRK


SAMTALETERAPI
- enkeltpersoner, par og familier

 

Cecilie-Bjørk-salig2.jpg
 
 


“De fleste kvinder i min familie har været påvirket af psykisk sygdom, og jeg har altid interesseret mig for at forstå og hjælpe. Jeg har altid drømt om at være, hvor jeg er nu arbejdsmæssigt, men det har krævet mod og kærlige skub fra andre. Nu vil jeg gerne give dig det kærlige skub, du har brug for.”

 


 

MEDMENNESKELIG PSYKOTERAPEUT

Den åbne, imødekommende og fordomsfrie samtale er i centrum hos psykoterapeut Cecilie Bjørk - uanset om det handler om livsomvæltende valg eller trælse hverdagsvaner, der spænder ben for at udleve dit potentiale. Cecilie jonglerer med forskellige tilgange til terapien (for eksempel analytisk psykologi og eksistentiel psykoterapi), men du kan føle dig helt sikker på, at det altid er i et nærværende og omsorgsfuldt rum, hvor der er plads til hele dig. Ofte tager samtalen udgangspunkt i nuet ved for eksempel at inddrage kroppen. Cecilie er nemlig ikke kun cand. Mag i sprogpsykologi og psykoterapeut, hun er også yogalærer og kan kombinere sit tværfaglige teoretiske fundament med yogaens kropsforståelse og filosofi.


 

Cecilies samtaleterapi bygger på et solidt og tværfagligt teoretisk fundament fra psykoterapien og sprogpsykologien, kombineret med en hjertelig og åben tilgang. En session varer som udgangspunkt en time.


 
Session: 600 kr.
Forløb på 6 gange: 3.000 kr.
 
 
 
 

Få overblik over de elementer, der skaber stress for dig med psykoterapi. Kombinationen af yoga og samtaler med Cecilie kan hjælpe dig til at få klarhed over din situation og give dig redskaber til, hvordan du kan håndtere stress tilstanden i dig. Du ved, at du har flyttet dig, når en et gammelt mønster viser sig, og din reaktionen på det er en anden, end det var engang.


Session: 600 kr.
Forløb på 6 gange: 3.000 kr.

I behøver ikke være ved at gå fra hinanden, før I overvejer parterapi. Se på parterapi som et serviceeftersyn af jeres forhold, der eksempelvis kan være en hjælp, hvis I føler, I sidder fast og ikke selv kan komme videre. Terapien kan handle om mange ting. Det kan eksempelvis være:

Kommunikation / Skilsmisse / Utroskab / Seksualitet / Værdier og holdninger / Ubalance mellem kønnene / Forældresamarbejde / Nærhed og intimitet

Men selv hvis I ikke kan se jer selv i denne liste, betyder det ikke, at parterapi ikke kan være vejen for jer. Parterapi er også et effektivt værktøj til at finde frem til kernen i jeres parforhold igen. I kan for eksempelvis få løst kommunikative vanskeligheder, konkrete problemstillinger eller mere udefinerbare irritationer og skurren.


Session: 800 kr.
Forløb på 6 gange: 3.996 kr. 
cecilie bjørk salig.jpg
 
 • Cand. mag i sprogpsykologi, Københavns Universitet
   

 • Psykoterapeut,
  Psykoterapeutisk Institut Århus
   
 • Familiebehandler,
  Gladsaxe kommune
   

 • Sattva:
  200 timers hatha flow
  300 timers terapeutisk yoga
  90 timers Surya/flow-yoga
  90 timers Hot Nalini
  60 timers Chandra
   

 • Div. kurser bl.a.:
  yin yoga
  hormon yoga
   

 • Yogalærer,
  Røde Kors asylcenter
   

 • Yogalærer, 
  Femina