MØD CHARLOTTE MARVIG


GRAVID YOGA

EFTERFØDSELSYOGA
-

 
Charlotte Marvig SALIG.jpg
  

"At finde inspiration på tværs af faggrupper giver mening for mig, vi kan alle lære af hinanden og finde inspiration til vores undervisning og behandling. Samtidig må vi så frø i klienter og elever, der kan spire og inspirere dem selv og andre til mere nærvær på flere plan - ikke mindst i det daglige. At skabe et rum, hvor netop dette kan opstå, er min mission."

 


 

HJERTELIG YOGI OG SALIGS HØJRE HJERNEHALVDEL

For Charlotte er SALIG en drøm, der går i opfyldelse. Hun er yogalærer og kropsterapeut med et handlekraftigt iværksætter-gen. Da Charlotte længe nok havde længtes efter et sted, hvor yogaen kunne smelte sammen med andre bevægelsesformer, krops- og samtaleterapi, besluttede hun sig for at skabe det selv. Altså skabe et sted, hvor du kan sænke skuldrene, smide skoene og føle dig hjemme. Et sted fyldt med drop-in klasser, inspirerende foredrag, overraskende workshops og behandlere, der arbejder sammen på tværs af faggrupper. Et sted som SALIG.

Udover at være stifter og medejer af SALIG er Charlotte yogalærer og underviser i fast både gravid og efterfødselsyoga og nogle gange også i hatha, flow og yin. Hun er en ægte fagnørd, der suger viden til sig om krop og sind, uanset hvor i verden hun befinder sig, og sætter en ære i at videreformidle sin passion til andre. Det gælder også hendes viden om meridianbaner og energibaner, som hun ofte inddrager i yogaundervisningen. Med sådan et engagement skulle man ikke tro, at Charlotte havde tid til det der privatliv, men hun er faktisk gift og mor til en lille dreng.

   


GRAVID YOGA 


Gravid yoga er for dig, der ønsker at styrke krop og sind til den forandring, der kommer, når der vokser et lille menneske i dig. Charlotte Marvig guider dig gennem øvelser, der både tager hensyn til forandringerne og styrker de muskler, der er særlig vigtige for at bære og føde baby. Du arbejder også med visualiseringer, meditation, blide stræk og afspænding, så du er klar til at sætte nyt liv i verden og samtidig passer på dig selv. Klasserne skaber også et rum for, at du kan møde andre kvinder i samme situation som dig og dele erfaringer om den nye krop, du har fået.EFTERFØDSELS-
YOGA


Efterfødselsyoga er for dig, der ønsker at genopbygge de muskler, der nu igen skal fungere uden en gravid mave. Klasserne er primært mor-tid, og baby er med til at give et ekstra krydderi - for eksempel som ekstra vægt i nogle af øvelserne. Baby vil også være med i leg og få øvet sin kropsbevidsthed sammen med dig. Du vil få pulsen op, mærke kroppen og blive guidet igennem dybe, blide stræk af Charlotte Marvig. Klasserne skaber også rum for, at du kan møde andre nye mødre og deres babyer, udveksle erfaringer, historier og få tid til socialt samvær med andre, som måske også oplever, at livet som mor nogle gange kan føles ensomt og andre gange er det smukkeste i livet.CHARLOTTES CV

HJEMMESIDE

INSTAGRAM

FACEBOOK

MAIL


Charlotte Marvig SALIGDIG.jpg
 • 200 ryt hatha flow
   

 • 100 ryt blid flow/chandra
   

 • 300 ryt advanced yoga teacher training
   

 • 300 ryt yoga terapi costa rica
   

 • 100 ryt yin overbygning
   

 • 65 timer gravid yogalærer overbyg
   

 • 65 timer efterfødsel yogalærer overbyg.