DITTE CLEMEN


INTUITIV COACHING

SORGTERAPI & HEALING

LIVING YOLATES
- tirsdage kl. 7:00-8:15
- torsdage kl. 7:00-8:15

HEALINGSAFTEN
- tirsdag i ulige uger kl. 19-21

DITTE CLEMEN SORGCIRKEL DANS IVÆRKSÆTTER
 
 ”Når vi tager ejerskab over vores historie og fortæller den fra hjertet, kan vi inspirere andre og gøre en forskel i verden. Vi har alle noget helt unikt at byde på, og verden har brug for, at du tør gå forrest med dit.”

 


 

BEVÆGENDE HISTORIEFORTÆLLER OG SORGTERAPEUT

Historiefortælling er hjertet i Dittes arbejde. Hun tror nemlig på, at vi er den historie, vi fortæller om os selv og om verden. Som ni-årig mistede Ditte sin far, og det blev starten på en fortælling om, at hun altid vil blive svigtet af dem, hun elsker, og at verden er ond. Sådan en fortælling begrænser os i at leve livet fuldt ud, turde drømme og vise vores sårbarhed over for andre. Derfor har Ditte som voksen været på et større redigeringsarbejde for at ændre sin historie og bruge den til at støtte andre i at finde deres livsvisdom, selvkærlighed og handlekraft.

I dag er Ditte uddannet mastercoach, underviser i Living Yolates og er forfatter til bogen Vis mig dine tårer - til dig, der har mistet far eller mor. Den handler om, hvordan hendes barndoms sorg er blevet voksen, og hvordan hun har lært at leve med den uden at lade den definere hende. Ditte har undervist danske unge i udlandet og minoritetsunge i Danmark i kommunikation og personlig udvikling og brænder for at støtte dig i at finde tilbage til dine værdier, træde ind i dit lys og selv skabe din historie. Det gør hun igennem intuitiv coaching, holistisk sorgterapi og bevægelsesforløb i et tillidsfuldt og refleksivt rum, som giver dig mulighed for at finde modet til at leve dit liv fuldt ud. Ofte kombineres den individuelle coaching med kropslige og kommunikative øvelser i grupper.


INDIVIDUEL COACHING:


I et personligt coachingforløb støtter Ditte dig i at møde dig selv med kærlighed og accept og i det nærvær skabe de forandringer, du ønsker i dit liv. Hun guider dig til at være opdagelsesrejsende i dit eget liv og identificere dine inderste drømme og længsler. Sammen skaber I et værdibaseret kompas, som støtter dig på rejsen til at bryde med begrænsende overbevisninger og mønstre. Dittes teoretiske fundament er kognitiv coaching, skyggearbejde, principper fra NLP-terapien, typeværktøjet Enneagrammet og systemisk teori kombineret med konkrete redskaber og øvelser inden for kommunikation, kropsforståelse og personligt lederskab. Men hun bruger også sin intuition til at tale ind i dit kropssprog, din energi og din bevidsthed, så hun er i kontakt med hele dig.
 

Temaer for dine sessioner kan være:

 • At finde dine sande værdier
 • At opnå mere nærvær, kærlighed og glæde i dit liv
 • At bryde med destruktive mønstre og vaner
 • At udøve større personligt lederskab
 • At slippe kontrollen
 • At lege mere med dit indre barn
 • At opdage dit livsformål og din vision
 • At blive bedre til at lytte til din indre stemme
 • At styrke din kommunikation
 • Arbejde med din hjertebusiness

30 min intromøde:
GRATIS
1 session á 60-75 min: 850,-
3 sessioner á 60-75 min: 2.400,-
5 sessioner á 60-75 min: 3.800,-
 
 
 
 
 

 SORGTERAPI & HEALING:


Sorgterapien handler ikke om at "komme videre" eller "kommer over" sorgen, men om at møde din sorg og rumme den. Har vi først oplevet stor sorg, så bliver sorgen det sted, vi lever fra og definerer vores liv. Lader vi sorgen knuge os, kan den fysisk og mentalt sætte sig som et panser mod verden. Åbner vi op selv i sorgen, kan det skabe en endnu dybere oplevelse af forbindelse, nærvær og kærlighed i vores liv. Nogle gange skal vi have støtte til at åbne op - uanset om det er umiddelbart efter tabet eller flere år efter, hvor vi pludselig mærker længslen efter at smide panseret og leve igen. Jeg er særligt optaget af og specialiseret i at støtte dig, der har gået længe med sorgen og oplever, at den på godt og ondt har sat dybe spor i dig, som du længes efter at transformere - måske med min kombination er samtaleterapi, bevægelse og healing. 

Sammen taler vi om din relation til den, du har mistet - både før og efter dødsfaldet - og de situationer, hvor sorgen særligt fylder. Eksempelvis kan det at miste i en elsket person i din barndom eller ungdom have stor indvirkning på dit voksenliv, hvor sorgen pludselig kommer tilbage med fornyet voldsomhed. I et trygt og refleksivt rum får du mulighed for at sætte ord på dine erfaringer med sorgen og møde den med accept og kærlighed. Min erfaring er, at sådanne samtaler kan have en transformerende effekt og forandre sorgen fra kun at være trist og destruktiv til at etablere ny følelse af forbundethed med den, du har mistet. Måske du igen kan genkalde dig kærligheden mellem jer, de evner du har med dig fra ham eller hende eller følelsen af, at han eller hun stadig er med dig og passer på dig. 

Men samtalerne kan sjældent stå alene. Sorg knuger siger vi, og det gør den helt fysisk. Hvis du i mange år har gået med sorgen, skal din krop også støttes i at åbne op for livet igen. Derfor kombinerer jeg samtalerne med bevægelse og healing og møder din sorg i både sind, krop og sjæl.


30 min intromøde:
GRATIS
1 session á 75-90 min: 900,-
3 sessioner á 75-90 min: 2.600,-
5 sessioner á 75-90 min: 4.000,-
 

Living Yolates er en blanding af  yoga, pilates og dans, der vækker krop og sind. Og så drysser vi lidt fysisk og mentalt energiarbejde ud over det hele. Vi begynder med blid yoga og åbner alle led gennem simpelt, cirkulært arbejde fra spidsen af storetåen til dit hoved. Bagefter er det tid til at kaste gamle, negative mønstre væk, danse en ny dag ind i kroppen og hente alt det ned, som du har brug for netop i dag, inden vi centrere igen med styrkende pilatesøvelser og yoga. Alle kan være med! 
DITTE CLEMEN DANS LIVING YOLATES ØSTERBRO
 
 • Underviser i kommunikation og Personlig Udvikling, Dansk Studiecenter
   

 • Living Yolates Teacher Training (250 timer)
   

 • Master- og teamcoach, Mindjuice
   

 • Underviser og projektleder, Fortællinger fra Gaden
   

 • Ledercoach, Mindjuice
   

 • Journalist, Syddansk Universitet og Berlingske
   

 • Idrætsinstruktør, Gymnastikhøjskolen i Ollerup