DITTE CLEMEN


INTUITIV COACHING

HOLISTISK SORGTERAPI

LIVING YOLATES
- tirsdage kl. 7:00-8:15
- onsdage kl. 12.00-13.30
- torsdage kl. 7:00-8:15

KVINDECIRKEL MED 1:1 SESSIONER
- Hveranden tirsdag i august og september kl. 19:00-21:00

KVINDECIRKEL
- 8 tirsdage i okt, nov og dec kl. 19:00-21:00

DITTE CLEMEN SORGCIRKEL DANS IVÆRKSÆTTER
 
 ”Når vi tager ejerskab over vores historie og fortæller den fra hjertet, kan vi inspirere andre og gøre en forskel i verden. Vi har alle noget helt unikt at byde på, og verden har brug for, at du tør gå forrest med dit.”

 


 

BEVÆGENDE HISTORIEFORTÆLLER OG SORGTERAPEUT

Historiefortælling er hjertet i Dittes arbejde. Hun tror nemlig på, at vi er den historie, vi fortæller om os selv og om verden. Som ni-årig mistede Ditte sin far, og det blev starten på en fortælling om, at hun altid vil blive svigtet af dem, hun elsker, og at verden er ond. Sådan en fortælling begrænser os i at leve livet fuldt ud, turde drømme og vise vores sårbarhed over for andre. Derfor har Ditte som voksen været på et større redigeringsarbejde for at ændre sin historie og bruge den til at støtte andre i at finde deres livsvisdom, selvkærlighed og handlekraft.

I dag er Ditte uddannet mastercoach, underviser i Living Yolates og er forfatter til bogen Vis mig dine tårer - til dig, der har mistet far eller mor. Den handler om, hvordan hendes barndoms sorg er blevet voksen, og hvordan hun har lært at leve med den uden at lade den definere hende. Ditte har undervist danske unge i udlandet og minoritetsunge i Danmark i kommunikation og personlig udvikling og brænder for at støtte dig i at finde tilbage til dine værdier, træde ind i dit lys og selv skabe din historie. Det gør hun igennem intuitiv coaching, holistisk sorgterapi og bevægelsesforløb i et tillidsfuldt og refleksivt rum, som giver dig mulighed for at finde modet til at leve dit liv fuldt ud. Ofte kombineres den individuelle coaching med kropslige og kommunikative øvelser i grupper.


INDIVIDUEL COACHING:


I et personligt coachingforløb støtter Ditte dig i at møde dig selv med kærlighed og accept og i det nærvær skabe de forandringer, du ønsker i dit liv. Hun guider dig til at være opdagelsesrejsende i dit eget liv og identificere dine inderste drømme og længsler. Sammen skaber I et værdibaseret kompas, som støtter dig på rejsen til at bryde med begrænsende overbevisninger og mønstre. Dittes teoretiske fundament er kognitiv coaching, skyggearbejde, principper fra NLP-terapien, typeværktøjet Enneagrammet og systemisk teori kombineret med konkrete redskaber og øvelser inden for kommunikation, kropsforståelse og personligt lederskab. Men hun bruger også sin intuition til at tale ind i dit kropssprog, din energi og din bevidsthed, så hun er i kontakt med hele dig.
 

Temaer for dine sessioner kan være:

 • At finde dine sande værdier
 • At opnå mere nærvær, kærlighed og glæde i dit liv
 • At bryde med destruktive mønstre og vaner
 • At udøve større personligt lederskab
 • At slippe kontrollen
 • At lege mere med dit indre barn
 • At opdage dit livsformål og din vision
 • At blive bedre til at lytte til din indre stemme
 • At styrke din kommunikation
 • Arbejde med din hjertebusiness

30 min intromøde:
GRATIS
3 sessioner á 60-75 min: 2.400,-
5 sessioner á 60-75 min: 3.800,-
10 sessioner á 60-75 min:
7.000,-
 
 
 
 

HOLISTISK SORGTERAPI:


I sit sorgarbejde kombinerer Ditte intuitiv coaching og healing gennem bevægelse og musik for at give plads til sorgen og møde den både i hovedet, i kroppen og i sjælen. Sammen finder I ind til den mening, du kan skabe i sorgen, og slipper det, der ikke længere tjener dig. Ditte arbejder både med grupper i sorgcirkel og med 1:1 sessioner. 


Pris pr. session på omkring 60 min: 850,-
Forløb af 3 sessioner: 2.300,-
Forløb af 5 sessioner: 4.000,-

Living Yolates er en blanding af  yoga, pilates og dans, der vækker krop og sind. Og så drysser vi lidt fysisk og mentalt energiarbejde ud over det hele. Vi begynder med blid yoga og åbner alle led gennem simpelt, cirkulært arbejde fra spidsen af storetåen til dit hoved. Bagefter er det tid til at kaste gamle, negative mønstre væk, danse en ny dag ind i kroppen og hente alt det ned, som du har brug for netop i dag, inden vi centrere igen med styrkende pilatesøvelser og yoga. Alle kan være med! 
DITTE CLEMEN DANS LIVING YOLATES ØSTERBRO
 
 • Underviser i kommunikation og Personlig Udvikling, Dansk Studiecenter
   

 • Living Yolates Teacher Training (250 timer)
   

 • Master- og teamcoach, Mindjuice
   

 • Underviser og projektleder, Fortællinger fra Gaden
   

 • Ledercoach, Mindjuice
   

 • Journalist, Syddansk Universitet og Berlingske
   

 • Idrætsinstruktør, Gymnastikhøjskolen i Ollerup