DITTE CLEMEN


INTUITIV COACHING

SORGTERAPI & HEALING

HEALINGSAFTEN
- tirsdag i ulige uger kl. 19-21

DITTE CLEMEN SORGCIRKEL DANS IVÆRKSÆTTER
 
 ”Når vi tager ejerskab over vores historie og fortæller den fra hjertet, kan vi inspirere andre og gøre en forskel i verden. Vi har alle noget helt unikt at byde på, og verden har brug for, at du tør gå forrest med dit.”

 


 

BEVÆGENDE OG INTUITIV SKARP LIFECOACH

Historiefortælling er hjertet i Dittes arbejde. Hun tror nemlig på, at vi er den historie, vi fortæller om os selv og om verden. Som ni-årig mistede Ditte sin far, og det blev starten på en fortælling om, at hun altid vil blive svigtet af dem, hun elsker, og at verden er ond. Sådan en fortælling begrænser os i at leve livet fuldt ud, turde drømme og vise vores sårbarhed over for andre. Derfor har Ditte som voksen været på et større redigeringsarbejde for at ændre sin historie og bruge den til at støtte andre i at finde deres livsvisdom, selvkærlighed og handlekraft.

I dag er Ditte uddannet mastercoach, yogalærer og healer og holder af at kombinerer metoderne i sine 1:1 sessioner, der dog primært at båret af samtalen. Ditte har undervist danske unge i udlandet og minoritetsunge i Danmark i kommunikation og personlig udvikling og brænder for at støtte dig i at finde tilbage til dine værdier, træde ind i dit lys og selv skabe din historie. Det gør hun i et tillidsfuldt og refleksivt rum, som giver dig mulighed for at finde modet til at leve dit liv fuldt ud.


INDIVIDUEL COACHING:


I et personligt coachingforløb støtter Ditte dig i at møde dig selv med kærlighed og accept og i det nærvær skabe de forandringer, du ønsker i dit liv. Hun guider dig til at være opdagelsesrejsende i dit eget liv og identificere dine inderste drømme og længsler. Sammen skaber I et værdibaseret kompas, som støtter dig på rejsen til at bryde med begrænsende overbevisninger og mønstre. Dittes teoretiske fundament er kognitiv coaching, skyggearbejde, principper fra NLP-terapien, typeværktøjet Enneagrammet og systemisk teori kombineret med konkrete redskaber og øvelser inden for kommunikation, kropsforståelse og personligt lederskab. Men hun bruger også sin intuition til at tale ind i dit kropssprog, din energi og din bevidsthed, så hun er i kontakt med hele dig.
 

Temaer for dine sessioner kan være:

 • At finde dine sande værdier

 • At opnå mere nærvær, kærlighed og glæde i dit liv

 • At bryde med destruktive mønstre og vaner

 • At udøve større personligt lederskab

 • At slippe kontrollen

 • At lege mere med dit indre barn

 • At opdage dit livsformål og din vision

 • At blive bedre til at lytte til din indre stemme

 • At styrke din kommunikation

 • Arbejde med din hjertebusiness


30 min intromøde:
GRATIS

1 session á 60-75 min: 850,-

3 sessioner á 60-75 min: 2.400,-

5 sessioner á 60-75 min: 3.800,-

 
 
 
 

 SORG- og KRISTETERAPI:


I sorg- og kriseterapien bliver du støttet i at møde din sorg og dine udfordringer (eks. stress og traumer) med accept og kærlighed for derigennem at transformere den til livskraft. I sorg og kriser er nemlig også en invitation til at leve fra et dybere sted i os med større nærvær og taknemmelighed. I et trygt og refleksivt rum får du mulighed for at sætte ord på dine erfaringer og bliver klogere på egne mønstre.

Men samtalerne kan sjældent stå alene. Vi knuger os sammen, når vi oplever sorg og krise, helt fysisk. Derfor støtter Ditte dig også i fysisk at åbne dig for livet igen og kombinerer samtalerne med bevægelse og healing. På den måde kan du møde din sorg eller krise i både sind, krop og sjæl.


30 min intromøde:
GRATIS

1 session á 75-90 min: 950,-

3 sessioner á 75-90 min: 2.600,-

5 sessioner á 75-90 min: 4.000,-


Living Yolates er en blanding af  yoga, pilates og dans, der vækker krop og sind. Og så drysser vi lidt fysisk og mentalt energiarbejde ud over det hele. Vi begynder med blid yoga og åbner alle led gennem simpelt, cirkulært arbejde fra spidsen af storetåen til dit hoved. Bagefter er det tid til at kaste gamle, negative mønstre væk, danse en ny dag ind i kroppen og hente alt det ned, som du har brug for netop i dag, inden vi centrere igen med styrkende pilatesøvelser og yoga. Alle kan være med! 
DITTE CLEMEN DANS LIVING YOLATES ØSTERBRO
 
 • Højskolelærer i kommunikation og Personlig Udvikling, Dansk Studiecenter

 • Reiki 1 og chakra healing, Energy-healing

 • Yin Yoga Training, Trine Hedegaard (30 timer)

 • Living Yolates Teacher Training (250 timer)

 • Master- og teamcoach, Mindjuice

 • Ledercoach, Mindjuice

 • Journalist, Syddansk Universitet og Berlingske