EVA GØTTRUP


AFSLAPPENDE FACELIFT

REPROGRAMMER DIN HJERNE

REFLEKSTERAPI

THETAHEALING

Eva-portrait-wid07_1.JPG
 
 


“Det giver dyb mening for mig at se mennesker folde deres fulde potentiale ud. Jeg ønsker at støtte dig, til at følge dit hjerte, så vi kan hæve vibrationsniveauet i verden med mere kærlighedsenergi.”

 


 

ENERGETISK HEALER OG COACH

Alt er energi, mener Eva, og hvorfor så ikke vælge den vej, hvor der er bedst flow af energi i dit liv? Det, der giver hende energi, er at støtte andre i at rense ud i alle de indre blokeringer gennem terapi og healing. Begge dele trademarket med Evas kreative, nysgerrige og intuitivt skarpe tilgang. Hun tror nemlig på, at når energien flyder frit, vil du kunne lægge alle de indre begrænsninger fra dig og skabe lige præcis det liv, du ønsker dig. Bedre relationer, mere succes, bedre helbred og indre ro.


Evas behandlinger tager udgangspunkt i ThetaHealing. En healingsmetode, som er udviklet af amerikaneren Vianna Stibal, som i 1995 mirakuløst blev helbredt for en sjælden kræftsygdom. Det er en enkel, dybdegående og meget effektiv metode, som Eva kombinerer med blid ansigts akupressur, så der er forkælelse til både dit indre og ydre. Men Eva tilbyder også samtaleterapi, hvor hendes intention er at aktiverer dit bevidste jeg, dit underbevidste jeg og tage kontakt til dit højere selv. Hun støtter dig i en indre hovedrengøring, så du kan få ryddet op i dine begrænsende overbevisninger og bruge energien på at gå den vej, der er sand for dig.
 


Læg dig på briksen og smelt ind i en dyb afslappende tilstand. Eva masserer blidt dit ansigt for at afspænde og revitalisere alle de små ansigtsmuskler. Det styrker blodtilførslen og øger elasticiteten i huden. Dine indre organer bliver også stimuleret og slipper nogle af de ophobede affaldsstoffer. Det er selvforkælelse af både krop og sind.
 


60 min: 600 kr.Gennem intuitiv connection finder Eva ind til roden af de dybeste begrænsende overbevisninger eller traumer, der får din underbevidsthed til at holde fast.
Behandlingen er blid og kærlig. Evas intention er, at forløsningerne er dybe og varige, og at du kan mærke effekten med det samme.
 

60 min: 800 kr.

REFLEKSTERAPI


Få din krops systemer i balance efter Stress. Når kroppen er i stresstilstand vil dit nervesystem være på overarbejde og dine hormoner cykle rundt i kroppen. Det skaber en masse rod i dine systemer og det ene systems ubalance medfører overproduktion i det andet.

Med refleksterapi bliver dit centralnervesystem beroliget og dit hormonsystem balanceret. Det vil meget effektivt få din stress i kroppen til at slippe. Energetiske blokeringer bliver åbnet op, og du vil opleve en øjeblikkelig tilstand af velvære og indre ro. Refleksterapi er en blid ansigtsbehandling, med dybdegående effekt på hele din krop.


60 min: 600 kr

Få ro på dit indre tankemylder. Når du har stress oplever du sikkert et evigt kørende tankemylder og en stor frygt for alt det, der nu kan gå galt. Det stresser og sætter dig i en evig tilstand af frygt. Ved at gå ned i underbevidstheden og finde frem til de overbevisninger du har, der skaber din frygt, kan thetahealingen forløse disse. Ved derefter at tage kontakt til dit højere selv, altså en højere intelligens i dig selv, kan vi indsætte nye og positive overbevisninger, der vil understøtte en følelse af indre ro. Jeg bruger mine empatiske evner, min intuition og universets kærlighedsenergi i min healing, der er meget effektiv og giver umiddelbare og dybe forløsninger.


60 min: 600 kr

 
Eva_reddres-1.jpg
  • Life- og Business Coach fra Sofia Manning
     

  • Thetahealing-uddannelse
     

  • Forfatter: Brug din kreativitet og udfold dit potentiale
     

  • Designer fra Danmarks Designskole