EVI XIROMERITI


YIN & YANG
- d. 1. juni kl. 10:00-13:00
- d. 3. august kl. 10:00-13:00
- d. 1. september kl. 10:00-13:00

YOGA FOR KVINDERNES VELVÆRE OG VITALITET
- d. 4. maj kl. 10:00-13:00
- d. 16. juni kl. 10:00-13:00
-  d. 18. august kl. 10:00-13:00

Se hele Evis workshop-kalender

 

Evi_SALIG.JPG
 
 

“Jeg stræber efter at være tilstede i nuet, og det hjælper yoga mig til. Yoga har en vidunderlige virkning på både min krop og mit sind. Og så betyder det meget for mig, at være en del af et inspirerende fællesskab, som yoga comunitiet er.”

 


 

EVIGGLAD YOGINI MED FORKÆRLIGHED FOR FORDYBELSEN

Jobshopper, kan man måske kalde Evi, hun har nemlig prøvet lidt af hvert. Alt fra miljøingeniør til oversætter og bankassistent. Fælles for alle jobbene var, at Evi var ulykkelig. I hvert fald lige indtil hun begyndte at undervise i yoga og tydeligt mærkede, at hun var i sit helt rette element. Yogaen sneg sig ind på hende, fordi en dårlig kropsholdning gav hende smerter i kroppen. Senere fordybede hun sig i praksissen, mens hun boede i Grækenland. Da hun blev uddannet yogalærer, var det også i Grækenland, hun holdt sit første retreat. Hjemme igen begyndte hun at undervise i både fitnesscentre, virksomheder og yogastudios - og på trods af uddannelsen som miljøingeniør har hun aldrig sat en fod i et laboratorium siden.

For Evi er yoga ikke kun de fysiske stillinger og for at få alle de andre nuancer med også, underviser hun ofte Yin og Yang Yoga workshops af 3 timers varighed. Her har du tid til at fordybe dig i alle aspekter af yogaens univers. Både asanas, pranayama, meditation, afspænding og chanting. Undervisningen foregår i et roligt tempo med grundige instruktioner, så alle kan være med. Du får tid til at vende blikket indad og tune opmærksomheden ind på, hvordan du har det lige præcis i øjeblikket der på yogamåtten. Evis intention er at skabe et rum for dig og hver enkelt af de øvrige elever, så I hver især kan opleve, hvad yoga er for jer.


evi.jpg
 • Vinyasa yoga,
  LagoCPH
   

 • Hatha yoga,
  YogaVidya i Indien
   

 • Yoga for pregnancy and birth,
  Uma-Dinsmore Tuli
   

 • Women's health yoga,
  Uma-Dinsmore Tuli
   

 • Yin Immersions,
  Mari Nordstrøm
   

 • Yin Immersions,
  Viktor Chang
   

 • Yoga Nidra foundation course, 
  Uma-Dinsmore Tuli og Nirlipta Tul