FASCIAL FLOW® MED
PERNILLE SOPHIA BACH

 “Jeg er dybt taknemmelig for, at jeg mødte denne bevægelsesform. Fascial Flow er min passion og min regulering. Det er en ny måde at være i verden på, som hele tiden forbinder mig til mig selv og mine omgivelser. Det er sanselig udforskning, som leder til større egenomsorg og opdagelse af glemte ressourcer i vores utroligt vise væv. Jeg taler og sanser fra hjerte og krop, når jeg underviser, og jeg guider også mine elever til at skabe kontakt og forbindelse mellem deres kropslige sanser, hjerte og bevidsthed. Jeg oplever at Fascial Flow både kan reparere, udvikle og forandre os positivt - psykisk såvel som fysisk.”FASCIAL FLOW®

Fascial Flow® er bløde, rolige bevægelser, der vitaliserer og smidiggør bindevævet i kroppen. Bindevævet reagerer på berøring, langsomhed og nærværende tanker, og de blide bevægelser giver plads til bevidst kontakt med de kropslige sanser og kan regulere det autonome nervesystem. Pernille guider dig til at skabe rum og ro i kroppen, og sammen med bevægelserne vil du øge din bevidsthed omkring de små nuancer og signaler, kroppen sender. Du inviteres også til at sætte ord på sansninger og oplevelser undervejs for at lagre erfaringer i bevidstheden og skabe nye spor - og dermed forandring. Fascial Flow® kan på den måde øge din mentale, følelsesmæssige og fysiske balance og vil på mange have en terapeutisk virkning.

Pernilles undervisning indeholder både sekvenser baseret på ro, langsomhed og dybde (giver blødhed og plasticitet i væv, øger sanselighed og bevidsthed) og mere dynamiske, strukturelle sekvenser (regulerer kropsholdning, gang og tonus). Kombinationen af de forskellige typer af sekvenser spejler den variation, som vi naturligt møder i dagligdagen, og som vi både kropsligt og mentalt har glæde af at kunne håndtere.

Fascial Flow® kombinerer to bevægelsessystemer, Rolf Movement (fra Rolfing) og Continuum movement (Contiuum), som tilsammen giver smidigt og vitalt bindevæv, regulerer nervesystemet og forbedre kropsholdningen. Undervisningen skaber en forståelse for sammenhængen mellem bindevæv, væskerne i kroppen, mødet med omgivelserne (de fysiske såvel som vores sociale interaktion) og forbindelsen til nervesystemet gennem udforskende sekvenser.


FASCIAL FLOW INTRO WORKSHOP
- 20. marts kl. 17:15-19:15
100 kr.

FASCIAL FLOW FORLØB
- 8 mandage kl. 18:30-20:30
1.550 kr.

FORLØB + 1:1 SESSION
- 8 x holdundervisning og 1 x 1:1 session
2.100 kr.

 
 
 
 

1:1 fascial flow pernille sophia bach

1:1 SESSIONER

Individuel Fascial Flow® støtter dig til at forfine din kontakt og dit nærvær med dig selv gennem en kombination af bevægelsessekvenser og samtale. Pernille guider dig til større bevidsthed omkring dine sansninger, følelser og opdagelser i kroppen. Det foregår både med ord, der taler ind i bindevæv og nervesystem, og hænder som lader dit system mærke forbindelse og kontakt. Dette giver dig indsigt og forståelse for dit vævs struktur og sammenhængen med dit følelsesliv og indre processer.

En 1:1 session kan tage udgangspunkt i fysiske spændinger og smerteproblematikker eller et ønske om bedre kontakt til dig selv.

1:1 sessioner kan med fordel kombineres med forløb.  


SESSIONERNE KAN VÆRE FOR DIG, DER:

 • Ønsker at opleve bedre kontakt til dine følelser og forstå dine kropslige signaler

 • Er psykolog eller psykoterapeut og ønsker at inddrage et kropsligt aspekt i din terapeutiske tilgang

 • Har et ønske om at udforske en ny bevægelsesform, som vækker kreativitet og skaber nye spor i hjernen

 • Er stressramt og har behov for at regulere dit nervesystem

 • Har haft et traume, herunder hoved/nakkeskader (hjernerystelse/piskesmæld) eller et ønske om generel afhjælpning af spænding/smerteproblematikker

 • Har fibromyalgi og kroniske smerter

 


PRIS:

1 session af 90 min:
675 kr.

5 sessioner af 90 min:
2.750 kr. 

8 sessioner af 90 min:
4.000 kr.

FORLØB + 1:1 SESSION
- 8 x holdundervisning og 1 x 1:1 session
2.100 kr.


PERNILLE SOPHIA BACH
- NÆRVÆRENDE GUIDE I FASCIAL FLOW®

Nogle mennesker har evnen til at vende selv de største ulykker i livet til gaver. Sådan et menneske er Pernille. Efter en trafikulykke i 2013, som forandrede hendes liv på næsten alle parametre, oplevede hun, at skaderne ikke kun opstod i selve det traumatiserede område omkring nakke og skuldre, men faktisk i hele kroppen. Pernille oplevede, at også psyke og nervesystem blev belastet. Hendes ulykke bed sig fast som en vedvarende hjernerystelse, og alle hendes led og sener i kroppen blev stive og smertende. I forbindelse med sin genoptræning blev hun introduceret til Fascial Flow® - og det blev et vendepunkt. Med den nye bevægelsesform fik hun nænsomt vækket og vitaliseret sit væv igen, så blødheden langsomt vendte tilbage og smerterne aftog. Hun genfandt ressourcer i krop og sind til at starte helingen af sig selv og fik samtidig stor viden omkring, hvordan nervesystemet kan fortsætte med at være i alarmberedskab længe efter selve traumet er sket.

Overbevisningen om, at vi alle har dybder og ressourcer tilgængelige i os, som vi ikke troede mulige, bærer Pernille også med sig fra hendes tid som sygeplejerske på Rigshospitalets børnekræftafdeling. Her oplevede hun, hvordan nærværende kontakt kan berolige og regulere nervesystemet i selv de mest belastede situationer. Pernille tror nemlig på, at når vi mærker, at vi har noget eller nogen at læne os mod, forbinde os med, støtte os til, så oplever vi en sammenhæng og en samhørighed, der skaber tryghed og frigiver ressourcer. Den erfaring bringer hun intuitivt med i sin undervisning - sammen med hendes viden om mentaltræning og tankeprocesser, der ved bevidst brug kan hjælpe vores helbredelse på vej.

 
 

Pernille-Sophia-Bach fascial flow
 • Overbygning Certificeret Fascial Flow® Guide, 2017-2019
   

 • Fascial Flow® guide, 2015, Jeanne Jensen, Den Levende Krop
   

 • Sygeplejerske, 2008, Professionshøjskolen Metropol