“Jeg er dybt taknemmelig for, at jeg mødte denne bevægelsesform. Fascial Flow er min passion og min regulering. Det er en ny måde at være i verden på, som hele tiden forbinder mig til mig selv og mine omgivelser. Det er sanselig udforskning, som leder til større egenomsorg og opdagelse af glemte ressourcer i vores utroligt vise væv. Jeg taler og sanser fra hjerte og krop, når jeg underviser, og jeg guider også mine elever til at skabe kontakt og forbindelse mellem deres kropslige sanser, hjerte og bevidsthed. Jeg oplever at Fascial Flow både kan reparere, udvikle og forandre os positivt - psykisk såvel som fysisk.”
PERNILLE SOPHIA BACH
- NÆRVÆRENDE GUIDE I FASCIAL FLOW®

Nogle mennesker har evnen til at vende selv de største ulykker i livet til gaver. Sådan et menneske er Pernille. Efter en trafikulykke i 2013, som forandrede hendes liv på næsten alle parametre, oplevede hun, at skaderne ikke kun opstod i selve det traumatiserede område omkring nakke og skuldre, men faktisk i hele kroppen. Pernille oplevede, at også psyke og nervesystem blev belastet. Hendes ulykke bed sig fast som en vedvarende hjernerystelse, og alle hendes led og sener i kroppen blev stive og smertende. I forbindelse med sin genoptræning blev hun introduceret til Fascial Flow® - og det blev et vendepunkt. Med den nye bevægelsesform fik hun nænsomt vækket og vitaliseret sit væv igen, så blødheden langsomt vendte tilbage og smerterne aftog. Hun genfandt ressourcer i krop og sind til at starte helingen af sig selv og fik samtidig stor viden omkring, hvordan nervesystemet kan fortsætte med at være i alarmberedskab længe efter selve traumet er sket.

Overbevisningen om, at vi alle har dybder og ressourcer tilgængelige i os, som vi ikke troede mulige, bærer Pernille også med sig fra hendes tid som sygeplejerske på Rigshospitalets børnekræftafdeling. Her oplevede hun, hvordan nærværende kontakt kan berolige og regulere nervesystemet i selv de mest belastede situationer. Pernille tror nemlig på, at når vi mærker, at vi har noget eller nogen at læne os mod, forbinde os med, støtte os til, så oplever vi en sammenhæng og en samhørighed, der skaber tryghed og frigiver ressourcer. Den erfaring bringer hun intuitivt med i sin undervisning - sammen med hendes viden om mentaltræning og tankeprocesser, der ved bevidst brug kan hjælpe vores helbredelse på vej.

 
 
Pernille-Sophia-Bach fascial flow
  • Overbygning Certificeret Fascial Flow® Guide, 2017-2019
     

  • Fascial Flow® guide, 2015, Jeanne Jensen, Den Levende Krop
     

  • Sygeplejerske, 2008, Professionshøjskolen Metropol