KONTOR KARMA

Dine medarbejderes salighed er en god investering. Et nyt forskningsprojekt fra Rigshospitalet viser, at viden om kroppen og øget kropsbevidsthed mindsker sygefraværet, og forskere har nu også fundet belæg for, at det yogierne har praktiseret i århundrede, faktisk virker. Meditation og mindfulness øger opmærksomheden, skaber sunde læringsmiljøer, mindsker stress, øger trivslen og arbejdsglæden og forbedrer evnen til at tænke nyt og løse problemer (Shapiro og Carlson 2009).

I SALIG kan vi skræddersy en pakke af kropsterapi, yoga og mindfulness som passer netop til dig og dine medarbejderes behov. Vi laver også private yogahold for firmaer både hos jer og i vores smukke lokaler på Østerbro.

Ønsker i som firma at støtte jeres medarbejdere i en fast praksis, kan i få en særaftale med en rabatordning på medlemskab eller åbne klasser på SALIGs ugeskema.


SÆRLIGT TIL JER


SKRÆDDERSY EN PAKKE TIL DIN VIRKSOMHED

Hos SALIG har vi en kompetent skare af passionerede behandlere og undervisere, og det skal din virksomhed selvfølgelig nyde godt af. Vi kan nemlig udarbejde et forløb som passer præcis til jeres behov. 

Udfyld 'kontor karma' - skema, så vender vi tilbage med en særlig pakkeøsning til jer. 


Kontakt SALIG for en dialog om den bedste løsning til din virksomhed:
deena@saligkbh.dk /

31 13 14 62

 
FIRMAYOGA HOS JER ELLER HOS SALIG

EKSEMPEL 1
KROPSTERAPI


BEHANDLING
Kropsterapi er en effektiv, dybdegående og forløsende massageform, der kombinerer akupressur, zoneterapi, meridianmassage, afspænding af muskler, åndedrætsteknik og frigørelse af led.

Vores kropsterapeuter skræddersyr behandlingen, så den passer netop til dig og dine medarbejdere. Nogle har brug for velvære og afslapning, andre for at få løsnet spændinger eller arbejdet med skader.

Kropsterapi kan også afhjælpe stress, angst, gigt, smerter, ømhed, piskesmæld, museskader og fordøjelsesproblemer.
 

SALIG KOMMER TIL JER
Vores kropsterapeut kan komme ud til dig og din virksomhed i minimum 4 timer. Vi foreslår, at hver medarbejder får 20 - 60 minutters behandling.

I KOMMER TIL SALIG
Du og dine medarbejdere kan komme til behandling i SALIGs lokaler på Masnedøgade 20, Østerbro. Medarbejderne booker selv deres tid i vores bookingsystem. 


 

60 min: 780 kr. 
- eksklusiv transport

 

EKSEMPEL 2
 DEN SUNDE ARBEJDSKROP


3 TIMERS WORKSHOP
Du og dine medarbejdere får et kort foredrag om kroppen, og hvordan den virker. Derefter får I tips og tricks til, hvad I skal være opmærksomme på i netop jeres arbejdsdag og helt konkrete redskaber til, hvordan I selv forebygger arbejdsskader og kan hjælpe hinanden på arbejdspladsen.


Pris: 600 kr. pr. person
- eksklusiv transport

Max 20 personer, ellers kræver det længere tid.

 

 

EKSEMPEL 3
YOGA & MINDFULNESS


FORLØB
Yoga og mindfulness er et forløb på minimum 3 gange af 1 times varighed, hvor du og dine medarbejdere bliver introduceret til simple yogateknikker, der både styrker, afspænder og afstresser. Øvelserne er særlig tiltænkt medarbejdere, der sidder meget ned, men SALIG kan skræddersy forløbet til netop din arbejdsplads, så I får det optimale ud af det.
Vi sørger selvfølgelig for, at øvelserne sidder så godt fast, at I selv kan bruge dem i hverdagen, og efter forløbet er slut.

FIRMAYOGA / FIRMAAFTALER / FIRMABEHANDLING

3 x 60 min: 600 kr. pr. person
- eksklusiv transport

Minimum 5 / max 12 personer
 

EKSEMPEL 4
YIN YOGA & MINDFULNESS


FORKÆLELSES WORKSHOP
3 timers ren forkælelse til dig og dine medarbejdere. Vi kommer helt ned i tempo og helt ned i kroppen. Det meste af vores travle hverdag foregår nemlig i hovedet, hvor vi skal processe millioner af infomationer og opgaver for at få arbejde, familieliv og fritid til at spille sammen. Men alt det bliver lidt nemmere, når vi trækker vejret ned i maven og frigør både mentale og fysiske spændinger gennem blide stræk af bindevæv.

En særskilt Yin yoga workshop for bedre nattesøvn kan tilkøbes med rabat.


3 timer: 600 kr. pr. person
- eksklusiv transport

Minimum 5 / max 12 personer
 

EKSEMPEL 5
8 UGERS RESTORATIV YOGA


FOR MEDARBEJDERE MED SYMPTOMER PÅ STRESS ELLER STRESSRAMTE
Restorativ yoga kaldes også for terapeutisk yoga, fordi du bliver guidet til at afspænde krop og sind og finde ind til både fysisk og mental ro. Det er et rigtig godt sted at starte, hvis du eller dine medarbejder oplever symptomer på stress eller er stressramte og ønsker at skabe forandringer på sigt. Hver uge får I en nøje beskrevet og illustreret stilling med hjem, som I kan arbejde videre med hjemme. Når I er blevet fortrolige med stillinger, arbejder vi videre med åndedrætsteknikker, som kan bruges til at løfte din energi eller få ro i kroppen. Efter  8 uger vil du og dine medarbejdere stå med en førstehjælpskasse med afspændende restorative stillinger, åndedrætsøvelser og meditationer, som I kan bruge til at give jer selv et pusterum i det daglige eller i særligt travle perioder.


8 x 120 min: 2.880 kr. pr. person
- eksklusiv transport

Minimum 5 / max 12 personer
 

EKSEMPEL 6
YOGA PÅ KONTORET


ENKLE, OVERSKUELIGE OG LETTE ØVELSER, SOM NEMT KAN INTEGRERES I EN TRAVL HVERDAG

Du og dine medarbejdere bliver guidet igennem en kombination af åndedrætsteknikker, meditation og yogaøvelser, som I kan lave, mens I sidder på en stol. Alle øvelser er specielt designet til at hjælpe kroppen og sindet ned i gear og skabe ro og overblik samt forebygge og afhjælpe typiske kontorskavanker som trætte øjne, stive fingre, spændingshovedpine og musearme. Du behøver hverken skiftetøj eller udstyr for at komme i gang og generere overskud bag skrivebordene. For at kunne fastholde overskuddet får I også en række mentale og fysiske øvelser, som kan bruges som sunde pauser i løbet af arbejdsdagen. De tager kun to minutter at lave, men øger ifølge en undersøgelse af Analyse Danmark effektiviteten med 10 procent efterfølgende. Når det er skrevet er 'yoga på konktoret' ikke en moderne tryllestav. Vi opfordrer dig og din virksomhed til at kombinere øvelserne med andre indsatser af hensyn til arbejdsmiljø og trivsel.


45 min: 250 kr. pr. person
- eksklusiv transport

Minimum 5 personer


HOS SALIG ELLER HOS JER


SALIG KOMMER TIL JER
Vores undervisere og behandlere kan komme ud til dig og din virksomhed. Det koster 600 kr. + 3,53 kr pr km. fra SALIGs adresse. 

I KOMMER TIL SALIG
Du og dine medarbejdere kan komme til undervisning eller behandling i SALIGs lokaler på Masnedøgade 20, Østerbro.
Ved behandling booker medarbejderne selv deres tid i vores bookingsystem. 

FIRMAYOGA HOS SALIG