Hos SALIG er vi en stab af kompetente yogaundervisere, som mener, at det er en af de bedste træningsformer der findes, fordi yoga styrker både krop og sind på samme tid.

Nedenfor kan du læse om de forskellige elementer, som du kan sammensætte til lige præcis den firmaaftale, der sætter sundhed på dagsordenen hos jer, eller blot bruge en af elementerne som en lækker personalegode. Ønsker I tilføjelser i form af fx wellness massage, eller spændende workshops kan vi skræddersy en løsning til netop jeres virksomhed.

Har I specifikke behov kan de også sagtens imødekommes - klik blot her, hvor der nederst vil være et skema I kan udfylde, og derigennem få et uforpligtende tilbud, der sætter sundhed på dagsordenen.

Har I yoga eller velvære massage som firma julegave i tankerne er det også en mulighed - kontakt os med jeres ønsker så laver vi et tilbud til jer.

 

1. YOGA FOR ROBUSTHED
- få sved på panden
og ro på tankerne

mindske sygefravær med yoga.jpg

- 1 gang om ugen à 60-90 minutter
- 1450 kr. ekskl. moms pr. time. inkl. kørsel


- antal deltagere maks 16
- vi medbringer udstyr
- eleverne skal have tøj de kan bevæge sig i


Dagens hektiske samfund kræver, at vi er stærke i krop og sind, så vi har kræfter til at stå imod dagligdagens pres. Hos SALIG er vores filosofi, at vi ikke får en stærkere krop af at presse den yderligere med alt for udfordrende stillinger eller hektiske tempo, tværtimod. Krop og sind bliver stærkere ved at træne bevægelse, der har respekt for kroppens signaler, og som tilpasser sig både nervesystemet, sindet, bindevævet og musklerne. Det gør vi gennem yogaformer som “Hatha” og “Slow Flow”, som styrker jer og jeres medarbejdere blidt indefra.

Vi sammensætter et forløb der sørger for, at I styrker jeres kerne via dynamiske øvelser og fokus på åndedrættet, så I ultimativt kan styrke jeres immunforsvar og på den måde mindske sygefravær. Forløbene kan laves mere eller mindre aktive, alt efter jeres omklædningsfaciliteter. De er styrkende uanset.

FORDELENE VED HATHA & SLOW FLOW PÅ ARBEJDSPLADSEN:

 • styrker kernen og bygger muskler

 • øger kropsbevidsthed

 • skaber mental sundhed

 • skaber smidighed

 • styrker immumforsvaret

 • øger fokus

 

2. KONTORYOGA
- få en bedre kropsholdning

smidighed øvelser yoga.jpg

- 1 gang om ugen à 60-90 minutter
- 1450 kr. ekskl. moms pr. time. inkl. kørsel


- antal deltagere maks 16
- vi medbringer udstyr
- eleverne skal have tøj de kan bevæge sig i, gerne flere lag tøj, som kan tages af og på efter behov

 

Kontoryoga er for alle de kroppe, der sidder bøjet over skærmen hver eneste dag. Her bliver I guidet igennem en kombination af åndedrætsteknikker, meditation og smidighedsøvelser, som specifikt er beregnet til at rette ryggen op, slippe spændinger i nakke og skulder og forebygge såkaldt text neck, som kan forårsage sygemeldinger.

Øvelserne fra blid hatha hjælper kroppen og sindet ned i gear samt skaber ro og overblik. For at forebygge og afhjælpe typiske skavanker fra stillesiddende arbejde foran en skærm - det kan være trætte øjne, spændingshovedpine og musearm - benyttes særligt udvalgte yin yoga stræk.

I får også en række mentale og fysiske yoga øvelser, der kan bruges i pauser i løbet af arbejdsdagen, så både jeres og medarbejdernes sundhed bliver optimal. Vi opfordrer jer til at kombinere øvelserne med andre indsatser (som fx “yoga for robusthed” eller massageordning) , af hensyn til arbejdsmiljø og trivsel.

FORDELENE VED ‘KONTORYOGA’ PÅ ARBEJDSPLADSEN:

 • smidiggør bindevævet

 • løsner spændinger i nakke og skuldre

 • skaber ro og overblik

 • forbedre kropsholdningen

 • styrker ryggens muskler

 • skaber plads til vejrtrækning

 

3. YOGA MOD STRESS
- få ro på nervesystemet

yoga der forebygger stress.jpg

- 1 gang om ugen à 60-90 minutter
- 1450 kr. ekskl. moms pr. time. inkl. kørsel


- antal deltagere maks 12
- vi medbringer udstyr
- eleverne skal have tøj de kan bevæge sig i, gerne flere lag tøj, som kan tages af og på efter behov

 

‘Yoga mod stress’ er en særlig yogaform, som har en magisk effekt, når det kommer til stress. Den kaldes restorativ yoga og er for alle os, der har tendens til en stresset hverdag, og har brug for at opnå balance gennem en effektiv pause, der på sigt skaber stabile forandringer.

Hver uge bliver I guidet til at afspænde krop og sind og finde ind til både fysisk og mental sundhed i form af afslapning. I får også omhyggelig beskrivelse og illustration af en stilling, som I kan arbejde videre med hjemme. Når I er blevet fortrolige med stillingerne, arbejder vi videre med åndedrætsøvelser, som både kan bruges til at løfte din energi og få ro i kroppen.

Efter 8 uger vil I stå med en førstehjælpskasse med afspændende, restorative stillinger, åndedrætsøvelser og mindfulness meditationer, som I kan bruge til at give jer selv et pause i det daglige, eller i særligt travle perioder.

FORDELENE VED ‘RESTORATIV YOGA’ PÅ ARBEJDSPLADSEN:

 • beroliger det autonome nervesystem

 • kan forebygge og lindre skader

 • giver en mental pause

 • hjælper fordøjelsen

 • kan lindre eller afhjælpe hovedpine

 • løsner spændinger

 • øger fokus og skaber mentalt overskud

 • stress reducerende


KOMBINERET PAKKE:

Suppler med en massage ordning eller workshop.


 
 
 

FIRMA JULEGAVE:

Står I og leder efter en firma julegave til jeres medarbejdere, der både bringer smil frem på læben og går godt i spænd med jeres visioner om at være en virksomhed, der sætter sundhed på dagsordenen? Så har vi den rigtige løsning for jer.

 

Fandt du ikke hvad du søgte? Kontakt os, så laver vi et skræddersyet tilbud om en firma julegave til jer.

 

 • YOGA KLIPPEKORT:
  Med Yoga klippekortet kan dine medarbejder selv bestemme, hvornår og hvor ofte de vil gå til yoga. De får 10 klip til en valgfri time. På den måde kan de enten prøve forskellige yogaformer af eller nå at komme i dybden med en specifik yogaform. Klippene kan bruges til alle SALIGs drop in klasser, men skal bruges inden for et år, hvorefter de ubrugte klip forfalder. Vi har klasser på skemaet hele dagen og i weekenderne.

  Vælger medarbejderen efter de 10 klip at blive fast medlem, giver vi som bonus julegave 20% rabat ved månedsmedlemsskab, så længe de er medlemmer (gælder ikke nabo-medlemskab).

 • YOGA KLIP KOMBINERET MED MASSAGE:
  Luksus firma julegave - til medarbejderen der fortjener at blive forkælet lidt ekstra.

  I denne firma julegave gives der en velvære pakke, der går i dybden og viser, hvor værdsat medarbejderen er! Pakken indeholder 5 klip til valgfri yoga hos SALIG samt en valgfri massage, hvor der kan vælges mellem en velvære eller en behandlende massage. Der er altså mulighed for at medarbejderen kan gå i dybden - enten ved at behandle eller forebygge kendte skader, eller at komme godt i gang med et sundere nytårsfortsæt.


  Som bonus julegave gives der 20% enten på en opfølgende massage ved køb efter endt session eller ved køb af medlemskab til yoga efter endt klippekort.


SKAT OG FIRMA JULEGAVER:


 • Hvordan er det nu lige med skat og firma julegaver? Set ud fra virksomhedens perspektiv er udgifter til gaver en forholdsvis nem post i skatteregnskabet. Det bliver nemlig konteret som en driftsomkostning, og hele beløbet kan trækkes fra i virksomhedens regnskab.

 • Dog skal man som virksomhed være opmærksom på, at der er en beløbsgrænse for, hvor meget medarbejderen må modtage skattefrit per år - i alt er beløbet på 1.100 kr.

 • Det er af betydning for virksomheden at vide dette, da de gaver der gives, jo helst skal give glæde, og ikke være spildte penge…

 • Virksomheden har pligt til at indberette gavens beløb til løn for medarbejderen, når beløbet for den givne gave overskrider 1.100 kr. (eller hvis gaven er et kontantbeløb).

 • Gives der gaver fordelt under året, alle med beløb under 1.100 kr., men som samlet overstiger beløbs bagatellen for et år, er det medarbejderens egen pligt at indberette det til SKAT. Der er særregler for hvor meget af det overskredne beløb der skal beskattes, når det involverer julegaver.

 • Læs mere om personlig beskatning af gaver her