WORKSHOPS & FORLØB

På SALIGs faste ugeskema finder du klasser fra morgen til aften. Du kan bl.a. styrke din krop med slow flow, smidiggøre dit bindevæv med yin yoga og afspænde dit nervesystem restorativ yoga.

Du kan også gå på opdagelse i spændende workshops og forløb med SALIGs dygtige undervisere. Her under kan du læse om de næste tre i rækken. Se flere af sensommerens workshops og forløb her.

 

 
Lisbet-Kokholm-Nør.jpg

EN EFTERMIDDAG I TARMENS TEGN MED LISBET K. NØR

Irritabel tarm og nervesystemet:
Restorativ yoga er særdeles effektfuldt for fordøjelsen. Få svar på hvordan nervesystemet og fordøjelsen hænger sammen. Hvordan stress kan påvirke en irritabel tarm og hvordan du selv kan gøre noget for dit tarmsystem med restorativ yoga. 
Datoer:
- workshop: 18/11

Klik på billedet for at læse artiklen

Klik på billedet for at læse artiklen

familieyoga-østerbro-yogafeen.jpg

FAMILIEYOGA WORKSHOP MED YOGAFEEN

Tag med på en magisk yogarejse sammen med Yogafeen og dit barn. Vi dykker ned 4 af H.C. Andersens kendte eventyr. Gennem historien flyder børnene naturligt med ind i forskellige yogastillinger i børnehøjde. 
Yogalærer Rikke Dall-Hansen bruger også øvelser fra mindfulness og sin tid som professionel danser, cirkusartist og sin baggrund som kropsterapeut.
Datoer: 24/11, 8/12.

FASCIAL FLOW FORLØB MED PERNILLE BACH

Fascial Flow® er bløde, rolige bevægelser, der vitaliserer og smidiggør bindevævet i kroppen. Bindevævet reagerer på berøring, langsomhed og nærværende tanker, og de blide bevægelser giver plads til bevidst kontakt med de kropslige sanser og kan regulere det autonome nervesystem.
Datoer:
- workshop: d. 19. december kl. 17:30-20:00
- forløb: 8 tirsdag kl. 11:00-13:00 fra 16. januar
- forløb: 8 fredage kl. 08:30-10:30 fra 18. januar