NADJA LUND


PSYKOTERAPI & GESTALTTERAPI

 
nadja-susanne-lund-psykoterapeut-gestaltterapeut.jpg
 


“Siden jeg tog mine første barneskridt har jeg undersøgt verden og måder, som mennesker lever i verden på. Dybe samtaler om livets mening er faldet mig naturligt gennem hele livet. Emner som døden, meningsløsheden, skam, eksistensen, det gode liv, seksualitet, vrede, glæde, ulykkelig kærlighed, livskriser, mobning eller relationer, der driller har en magnetisk effekt på mig.”

 


 

NYSGERRIG OG KREATIV GESTALTTERAPEUT MPF

Nysgerrigheden på mennesker og deres måde at være i verden på førte unge Nadja hen til hylderne med filosofi på biblioteket på Roskilde Universitet. Efter endt studie skiftede hun bøgerne ud med job i marketing, hvor dagsordenen blandt andet var tidens trends, livsstilsforskning, hjemmesider og kommunikation. Ved siden af arbejdet var Nadja frivillig i forskellige projekter, der udforskede og udfordrede børn og unges kreativitet, og hun gik til et hav af foredrag og kurser. Et kursus i filosofisk vejledning og efterfølgende lange og mange samtaler med kolleger, tændte en brændende interesse for den terapeutiske relation. Gestaltterapien faldt i tråd med Nadjas filosofiske fundament og livsholdning. Uden tøven begyndte hun sin fireårige uddannelse hos Københavns Gestalt Institut.

Siden er gestaltterapeut ikke bare blevet noget Nadja er, når hun går på arbejde. Det er blevet en måde at være i livet på. Ikke bare i det terapeutiske møde mellem klient og psykoterapeut, men i alle møder i livet lægger Nadja vægt på nuets kraft, eksperimentet, kreativiteten og at skærpe både sin egen og sin samtalepartners opmærksomhed. Med bevidst nærvær kan vi nemlig træffe de optimale valg på livets vej og begynde at leve det liv, vi længes efter. For Nadja er der ingen copy paste løsninger. Hvert menneske sine længsler og sine veje, og netop det tager gestaltterapien udgangspunkt i. Derfor er hvert eneste møde en kraftfuld oplevelse for Nadja. Ja, hun oplever nærmest sig selv som et gødningsrum, hvor unikke livsblomster kan spire og gro.

   


PSYKO- OG GESTALTTERAPI


Gestaltterapi er en psykoterapeutisk retning, der har sine filosofiske rødder i eksistentialismen. Mening, ansvar og valg er centrale værdier i gestaltterapien, der tager udgangspunkt i dig og dine oplevelser. Det betyder, at du sammen med Nadja undersøger, hvordan du bærer dig ad med at leve dit liv og hvad det giver dig af vanskeligheder eller udfordringer. Målet er at give dig klarhed over, hvordan du lever dit liv, hvor det vil støtte dig at have større fokus eller træffe andre valg. I dialogen støtter Nadja dig også med at finde ind til ressourcer og potentialer i et trygt rum, som du kan træde i eksistens fra. Nadja kan inddrage kreative øvelser i terapien som eksempelvis tegning, rollespil, fantasirejser, åndedrætsøvelser og drømmearbejde alt efter relevans og altid med hensyn til dine ønsker. Du bliver med andre ord inviteret indenfor i et trygt frirum med en nysgerrig og empatisk guide, der gerne vil med på opdagelse i dit liv og støtte dig i at leve livet som dig, i dit eget tempo, og som kan give dig mulighed for at træffe værdige valg i et meningsfuldt liv.  

Gestaltterapi er for dig, der:

 • er i en vanskelig periode af livet, eksempelvis i forbindelse med sygdom, jobtab, skilsmisse eller dødsfald

 • er ramt af stress, angst eller depression

 • er pårørende til en, der er psykisk eller fysisk syg

 • oplever relationer, der driller. Eksempelvis med kæresten, venner, kolleger, i familien, i fritiden eller på studiet

 • savner et personligt frirum til at lære dig selv bedre at kende og folde dig ud som det unikke menneske, du er.


Priser:

60 minutter: 700 kr.

90 minutter: 1.000 kr.


nadja-lund.jpg
 • Gestaltterapeut, Københavns Gestalt Institut og medlem af Dansk Psykoterapeut Forening

 • Cand.scient soc, Roskilde Universitetscenter

 • Kursus i filosofisk vejledning, Danmarks Pædagogiske Universitet


 • Frivillig telefonrådgiver og brevkasseskribent, Psykiatrifonden

 • Filosofisk vejleder og sparringspartner, privat virksomhed

 • Koordinator, Psykoterapeutisk Netværk