YOGAKLASSER HELE DAGEN

Masnedøgade 20, 2. sal, Østerbro - 31 13 14 62 (9:00-15:00)

 
SALIG_25.jpg
 
 
 

VELKOMMEN TIL SALIG

- få roen helt ind under huden

Her kan du sænke skuldrene, smide skoene og tage en pause fra hverdagen med din helt egen kombination af yoga, terapi og kropsbehandling. Vores mission er fuldført, når du går herfra med en SALIG krop og et sundt sind. 

Vi arbejder med krop og sind gennem bindevævet og nervesystemet, fordi vi ved, at ro, nærvær og bevægelse giver livskvalitet i en hverdag med mange indtryk. Samtidig både forebygger og mindsker det eksempelvis stress, angst og depression, som WHO anslår er nogle af de største trusler mod sundhed og trivsel i det moderne liv.

Stress og traumer sætter sig i kroppen som spændinger, du ikke kan forløse ved tankens kraft alene. Du må ned i kroppen og blive nærværende over for de små kloge signaler gennem yoga og kropsbehandling. Når du giver kroppen tid og plads, kan den helt naturligt hele indefra, og du kan løfte samtalen mellem krop og sind til et nyt niveau og mærke dine følelser uden at lade dem løbe afsted med dig. Derfor er yoga og terapi et transformerende makkerpar.

Vores dygtige undervisere guider dig ned i tempo med yin yoga, restorativ, de-stress, slow flow og hatha. Vil du arbejde dybere ind i krop og sind, kan du kombinere yoga med terapi, kropsbehandling og velvære massage. Samarbejdet mellem undervisere og behandlere giver dit et helhedsorienteret og naturligt perspektiv på sundhed.  

Vi glæder os til at byde dig velkommen!
 

 
 


MED SALIGS APP KAN DU NEMT TILMELDE DIG YOGA, WORKSHOPS OG FORLØB