INGRID KRISTENSEN


BLID YOGA FUSION
- hver anden lørdag kl. 9:30-11:00

SALIG BLID HATHA FLOW / HATHA
- hver anden søndag 16:00-17:30

 

 Fotograf: Kristina Wiewiorra, @kriswiew

Fotograf: Kristina Wiewiorra, @kriswiew

 
  

“Kundaliniyoga giver glade mennesker, og glade mennesker giver en glad verden. Vi har brug for mere glæde og mere nærvær i en ofte mere eller mindre stresset hverdag.”


 


 

ERFAREN UNDERVISER OG KUNDALINI-ENTUSIAST

Yogi Bhajan bragte Kundalini Yoga til vesten i slutningen af 60’erne, og da Ingrid mødte den et halvt århundrede senere var det kærlighed ved første stilling. For Ingrid sker der noget nyt, hver gang hun lægger sig på måtten, og det passer hende rigtig godt. Samtidig vækker og stimulerer yogaformen hendes nervesystem, og hun oplever en øjeblikkelig effekt. Det er slet ikke så tosset for en yogi, der godt kender den der lurende utålmodighed efter at roen skal indfinde sig i kroppen. Hendes egne timer består altid af et sæt fysiske øvelser, en vejrtrækningsøvelse og en meditation - ofte ledsaget af et mantra.

Ingrid er en erfaren underviser. Hun har undervist flere unge og voksne i psykologi og dansk og er i dag underviser på KVUC. Men at undervise i netop Kundalini Yoga giver hende en helt særlig glæde. Ingrid mener nemlig, at livsglæde, ro og overskud er noget, der er brug for.


Blide hatha-stræk, meditative flows og kundalini-kriyaer (yogasæt) flyder sammen til en afvekslende fusion af rolige og lidt mere udfordrende øvelser. Ingrid inviterer dig til at komme helt ned i gear, ud af hovedet og til stede i kroppen. Pranayama (åndedrætsøvelser) og meditation indgår i en eller anden form som et fast element i hver klasse. Nogle gange vil meditationen være kombineret med chanting (syngene gentagelser af mantraer). Alle kan være med - og kommer du kontinuerligt kan blid yoga fusion smidiggøre og styrke din krop samtidig med, at dit nervesystem bliver beroliget, og du får større bevidsthed på dit åndedræt. Ingrid vil også gerne booste dit energiniveau og immunforsvar og løsne op for blokeringer i kroppen, så du kan løfte dit sind og stå i dit eget lys.


- hver anden lørdage kl. 9:30-11:00


ingrid kristensen salig 1.JPG
 • Internationalt KRI Certified Kundalini Yoga Teacher,
  I-SKY/Dybro Yoga
   

 • Certificeret Børneyogalærer,
  YogaRollinger
   
 • Kursus:
  Mindfullness i pædagogikken, Stilhedsrevolutionen