”Jeg brænder for at hjælpe dig, der lider under en irritabel tarm. Igennem mange år har mit liv været stærk påvirket af en irritabel tarm. Mit helbred blev værre og værre og min livskvalitet var dalende. Det var min mavens ubalance, der dikterede mit liv, den bestemte, ikke jeg. 

Det tog mange år at få styr på maven og knække koden, men i dag står jeg glad på den anden side. Det er ekstrakten af mine mange erfaringer på denne rejse og min faglige viden på området jeg vil dele med dig.”


TERAPI- & BEVÆGELSESFORLØB
- IRRITABEL TARM

Har du tit ondt i maven og føler dig oppustet? Oplever du mange uforklarlige symptomer og gør det for tit din hverdag trist og grå? Måske har du været til lægen og fået at vide at du nok lider af irritabel tarm, men hvad så her fra?

Med en irritabel tarm kan man føle man står på hovedet for at finde den rigtige behandling. Sagen er at der ikke findes særligt mange behandlingsmuligheder og ofte kan man stå frustreret alene tilbage. MEN det ændrer desværre ikke på den larm, som den irritable tarm laver. Det at f.eks. være oppustet kan både være smertefuldt, hæmmende socialt og intimt.

FORLØBET ER TIL DIG, SOM ØNSKER AT:

  • Forstå din tarmlidelse i et helhedsorienteret perspektiv.

  • Blive klar over hvilke aspekter i dit liv der er i ubalance og hvordan de hænger sammen med din tarmlidelse.

  • Kigge nærmere på dine mønstre og vaner og på hvordan de påvirker din lidelse.

  • Få redskaber til at handle, lindre og komme dine tarmgener til livs på sigt.

SIDELØBENDE INDIVIDUELT FORLØB - 3 X 1:1 SESSIONER

I løbet af de fem uger aftales et individuelt behandlingsforløb på 3 x 75 minutter. Her vil der være mulighed for at dykke ned i den personlige proces, der er påbegyndt i gruppedelen af dette forløb. Som udgangspunkt kombineres psykomotorisk terapi og zoneterapi i behandlingerne samt øvelser fra gruppedelen.ZONETERAPI - IRRITABEL TARM

Zoneterapi bliver inddraget ved at arbejde med forskellige relevante reflekszoner under foden. Her vil man kunne arbejde med fordøjelsessystemet, udrensningssystemet, nervesystemet og andre systemer som vil være oplagte i den pågældende situation. Man kan med fordel bruge zoneterapi til irritable tarmgener ved at skabe balance i fordøjelsen samt understøtte udrensnings- og helingsprocessen.
Da irritabel tarmproblematikker desværre sjældent forsvinder over natten ved én behandling anbefales minimum 3 behandlinger. 

Første behandlingsgang er en opstartssession. Her spørges grundigt ind til dine symptomer og din sygdomshistorie generelt og der udformes en behandlingsplan.
I de efterfølgende behandlingerne følges der op på reaktioner, udvikling og behandlingsplanen justeres om nødvendigt. En behandling tager 75 min.


3 behandlinger 2.450 kr.

5 behandlinger 3.350 kr. – SPAR 500 kr.

10 behandlinger 6.350 kr. – SPAR 900 kr.

1 opfølgende behandling 850 kr.PSYKOMOTORISK TERAPI
- IRRITABEL TARM

Den psykomotoriske del af behandlingen kan bestå af samtale, kropsbehandling og øvelser, bl.a. kropsbevidstheds- og refleksionsøvelser samt visualiserings- og afspændingsøvelser.
Din irritable tarm er udgangspunktet for at kigge på flere forskellige aspekter af dit liv. Faktorer som oftest kan spille ind er stress, søvnmønster, madvaner, motion og det følelsesmæssige liv. De kan have betydning for hvordan din irritable tarm arter sig. Ved at undersøge og forstå uhensigtsmæssige mønstre kan du skabe de bedste forhold for din irritable tarm, så generne når et minimum.

Der er fokus på at forstå dine irritable tarmgener ud fra en krop/psyke sammenhæng. Derfor vil emner som relationer og emotioner muligvis være relevante ud fra de kropslige oplevelser der knytter sig til irritabel tarm.
Der arbejdes med kropslige ressourcer som at finde lindring, ro og afspænding samt at lære at lytte til kroppens signaler. I denne behandlingsform er samarbejdet mellem klient og terapeut central og der arbejdes altid med udgangspunkt i kroppen.


3 behandlinger 2.450 kr.

5 behandlinger 3.350 kr. – SPAR 500 kr.

10 behandlinger 6.350 kr. – SPAR 900 kr.

1 opfølgende behandling 850 kr.

 
 
 
 

LISBET ER EN FAGLIG NØRD
- OG EN GRUNDIG EN AF SLAGSEN! 

Hvis du har en irritabel tarm, skal du svinge forbi hos Lisbet! Hun laver nemlig helhedsorienterede forløb, som giver dig redskaber til at lindre dine gener og lige så vigtigt; du bliver støttet i processen. Redskaberne, du får hos Lisbet, handler ikke kun om kost, men også om bevægelse, søvn, daglige rutiner og zoneterapi. Lisbet ved, hvad hun taler om, hun har nemlig selv en irriteret tarm, og har erfaret hvordan det kan påvirke helbredet, humøret og livskvaliteten.

Du er i trygge hænder, når du deltager på et af de skræddersyede behandlingsforløb, for Lisbet har med sin sundhedsfagligebaggrund og et langt arbejdsliv med kroppen i fokus nørdet hver og en deltaje om irritabel tarm. Derudover er hun zoneterapeut, danser, yogalærer, har smovset i utallige kurser om kroppen, og har hele 17 års undervisningserfaring bag sig.

Har du lyst til at snuse nærmere til Lisbets behandlingskonceptet og mærke nogle af øvelserne på egen krop, kan du hoppe med på et af hendes foredrag om irritabel tarm.  


IRRITABEL TARM BEHANDLING FORLØB.jpg
  • Certificeret terapeutisk yogalærer

  • Professionsbachelor i psykomotorik & afspænding

  • RAB-godkendt zoneterapeut

  • Et utal af kurser om kroppen indenfor forskellige behandlingsformer

  • Danseuddannelser i ind- og udland