JANNIE KROGSTRUP


Vikar på SALIG klasser

 
 


“Jeg har famlet en del rundt for at finde ud af, hvad det er, jeg skal bidrage med til verden. I dag står det klart; jeg ser en stor ære i at hjælpe folk til at finde hjem. Og hvad betyder det så at "finde hjem"? For mig handler det om at finde ind til det sted, hvor der er ALTID hersker ubetinget kærlighed, saglighed og fuldendthed. Får vi genetableret denne kontakt vil vi opleve, hvordan vores "griben omkring os" i et forsøg på at finde lykken pludselig bliver overflødig og meningsløs - vi finder ro til bare at være menneske præcis som vi er.”

 


 

YOGANØRD MED LYD PÅ

Alle kan synge, og alle skal synge med! Det er sloganet, når Jannie underviser i hatha, flow og lyd (nada- og bhakti yoga). I hendes klasser skal du nemlig chante, arbejde med mantras og mærke kraften af de lydviberationer, vi skaber, når vi siger og synger de sanskrit. Det kan virke grænseoverskridende, hvis du ligesom os har lært, at man kun må synge, hvis man synger godt. Men for Jannie er lyd og især vores egen stemme et unik vej til transformation. I foråret afsluttede hun en 200 timers teacher training udelukkende baseret på lyd og terapeutisk brug af mantra, og det får du glæde af hos SALIG.
 

Lyden får dog ikke al Jannies opmærksomhed. Hun elsker også at arbejde med detaljerne i de enkelte stillinger og give sin elever de der aha-oplevelser, hvor kroppen pludselig klikker på plads og mærkes mere fri. Men Jannie har også opdaget, hvordan yogaen virker på hendes sind - filer lidt på de spidse albuer, bedøver angsten for ikke at være god nok og sætter en rolig kæp i stresshjulet. I dag er det med stor taknemmelighed, at hun praktiserer både asana og mantras.

 


 

I denne restorative yogaklasse arbejder Jannie med at smidiggøre dit nervesystem. I en travl hverdag, hvor vi hele tiden er på vej videre, lever vi med et nervesystem, som konstant er klar til at reagere på uventede farer. Det parasympatiske nervesystem fungerer som vores bremse. Når vi har fokus på det, kan vi stoppe op og give vores krop tid og plads til at heale og genopbygge. Og det er netop det, Jannie guider dig til gennem støttede stillinger, der tillader kroppen at give slip.  


- tirsdage kl. 16:30-18:00


 • 200 timers Nada, Bhakti, Mantra & Kirtan,
  Heart of Sound
   
 • 50 timers Hands On - Play & Support,
  Hamsa
   
 • 200 timer Hatha & Flow,
  Sattva
   
 • Yin Immersion,
  Sattva
   
 • Master: Social Science & International Development Studies
   
 • Bachelor: Pædagog