Back to All Events

SALIG ÅBNER 5. AUGUST

 • SALIG 20 Masnedøgade København Ø, 2100 Denmark (map)

INVITATION - SALIG ÅBNER

Den 5. august kl. 10.00 åbner SALIG, din nye oase midt på Østerbro.

Der er forkælelse på programmet, og vi byder på lækkerier til krop og sind med et håndplukket udvalg af bevægelseshold og behandlinger.

Til åbningsfesten får du mulighed for at smage lidt på SALIGs klasser, som vil være at finde på det faste ugeskema allerede fra søndag d. 6. august. Desuden kan du møde SALIGs behandlere, som også byder på et alsidigt menukort. Du kan endda være så heldig at få en lille smagsprøve på udvalgte velvære- og kropsbehandlinger.  


PROGRAM - SMAGSPRØVER DER BEVÆGER DIG

SALIG goodiebags til de første 50 gæster!  

Kl 11.30 - 16.20 kan du finde det behagelige og bevægelige træningstøj frem, for der er gratis klasser på skemaet. Hold øje med vores nedtælling på instagram, hvor du kan møde SALIGs undervisere og behandlere.

For at sikre dig en plads på en eller flere af dagens klasser, så meld dig endelig på nedenfor. Du er naturligvis også velkommen til bare at møde op, men da kan klassen være fyldt.
 


 • Kl. 11.30-12.00 Naam Yoga med Eva Rasmussen

  Eva glæder sig stort til at introducere dig for Shakti Naam Yoga. Det bliver en unik blanding af foryngende åndedrætsteknikker, enkle dynamiske øvelser, mantra, moderne musik, rytme, leg og latter. Alt dette vil tilsammen aktivere og styrke din krops selv-healings evne.

   
 • Kl. 12.15-12.45 Kundalini sjov & spas med Mette Tost

  En kort appetizer til Kundalini Yoga byder på Åndedræts Hjerne Boosteren, selv-healingsteknik med lyd og akupressur teknik, den luftfyldte Pavan Mantra Meditation og udvalgte effektive øvelser, som åbner og aktiverer energiområderne i hele din smukke krop.

   
 • Kl. 13.00-13.45 Forældre og børn med Rikke Dall-Hansen

  Hvad er det nu lige børneyoga går ud på? Rikke vil give forældre og børn i alle aldre en forsmag på børne- og familieyoga. Børnene vil blive taget med ind i troldenes univers og den magiske skov, hvor de skal være yogatrolde for en stund. Yogatroldene er venlige, nysgerrige og hjælpsomme, og dette vil blive demonstreret gennem øvelser for børnene alene og for børn og voksne imellem.

   
 • Kl. 14.00-14.30 Vinyasa - yoga terapi med Laura Grubb

  Laura vil give dig en lille forsmag på yogaterapi. Yogaterapi er en kombination af yogaøvelser, kinesisk medicin og mindfulness, hvor man styrker alle de indre organer i kroppen på både et fysisk og psykisk plan. Laura vil gennem yogaterapien vise, hvordan du kan løsne op for spændinger og ubalancer i din krop.

   
 • Kl 14.30 -15.00 Pilates Matwork med Camila & Johanne

  Til denne korte introduktion af matwork pilates blandes klassisk pilates med inspiration og flow fra yoga og dans. Camilla og Johanne vil vise, hvordan man kan danse sig glad og bevæge sig til mere balance i krop og sind.

   
 • Kl 15.00-15.30 Hatha Flow og lyd med Jannie

  Udover en introduktion til flow yoga skal vi i denne klasse også lege lidt med vores stemmer. Ved mantras arbejder vi med powerfulde vibrationer i kroppen i sammenhold med naturens egne kræfter og den power, der ligger i sanskrit-lydene. Vær’ med og få en forsmag på lydens magi.

   
 • Kl. 15.30-16.00 Yin & afspænding med Trine Mee Sook

  Yin yoga er en rolig afspændingsmassage bestående af lange, blide stræk af kroppens bindevæv. Til denne klasse vil det næsten være uundgåeligt ikke at blive smittet af Trines dybe ro og moderlige forkærlighed for yin yoga. Giv din krop plads til at marinere og bring dit nervesystem helt i ro.

   
 • Kl. 16.00-16.20 Savasana in sound bath with Ieva & Magnus

  Enjoy Savasana and healing sound baths, where you will meditate and drift off to the sounds of gongs, singing bowls and chimes. This short class will be a cocktail of gentle yoga, meditation, and philosophy. We make slow fluid movements and stay in the poses longer to relax and release.
  (Klassen undervises på engelsk)


  Sørg for at tilmelde dig de klasser, som du ønsker at deltage på.
  Det er gratis, men der er et begrænset antal pladser i salen. 
Eva-Rasmussen.jpg
Laura-Grubb.jpg
Trine-Mee-Sook.jpg

PROGRAM FOR SMAGSPERØVER PÅ KROPSBEHANDLINGER:

Kl. 10-11.15: Fysioterapi med fokus på holdning og fødder v. Mabel Kernn

Kl. 10-12: Japansk Lifting v. Eva Gøttrup

Kl. 10-13: Kraniosakral Biodynamics v. Steen Fallon

Kl. 10-13: Oplæg af sexolog Rebecca Karolina Henriksen

Kl. 10-14: Yin yoga massage og restorativ 1:1 session v. Lisbeth Beierholm

Kl. 11-14: Krops- og samtaleterapi v. Maria Søby

Kl. 11.30-13: Kropsterapi og coaching v. Marianne Brandt-Hansen

Kl. 14-15: Yin yoga massage v. Trine Mee Sook

Kl. 15-16: Yin yoga massage v. Katrine Maribo

Kl. 15-16: Ansigtsbehandling v. Lotte Korsgaard (showroom)

Kl. 16.00-17.30: Kropsterapi og coaching v. Marianne Brandt-Hansen

- du kan tilmeld dig på SALIG på dagen!Vi slutter dagen af med lodtrækning af gavmilde gaver fra SALIGs undervisere, behandlere og samarbejdspartnere.

Til ganen er der sunde juice, økologiske bobler og særdeles SALIGe snacks fra edible, som aldrig serverer en mundfuld uden en oplevelse for flere af sanserne.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

 

De bedste hilsner
SALIG - Rum til ro og plads til bevægelse.