Back to All Events

DIT SANSELIGE ANSIGT

  • SALIG 20 Masnedøgade København Ø, 2100 Denmark (map)

FASCIAL FLOW® 3 DAGES MINIFORLØB

Med Fascial Flow® lærer du bløde rolige bevægelser, der vitaliserer og smidiggør bindevævet og afslapper nervesystemet.

På dette miniforløb over tre mandage, vil du lære at kontakte bindevævet i dit ansigt og din nakke, og nænsomt blødgøre spændinger her med små blide bevægelser, som kombinerer nærvær, berøring og lyde. Bindevævet udgør et fintmasket net, der holder og omfavner hele kroppen fra inderst til yderst og fra top til tå - og dermed også hoved/nakkeregionen. Bindevævet er spillevende og fuld af nerveender, og er et af de steder, hvor svære oplevelser, gammel smerte og traumatiserede tilstande bliver lagret og husket. Dit ansigt holder på en stor del af de spændinger, kropslige såvel som emotionelle, og er derfor et særligt sensitivt område, hvor du virkelig kan hente ressourcer, finde egenomsorg og få et bedre kendskab til dig selv. Du vil blive præsenteret for sekvenser til kranie, øjne, næse, mund, tunge, svælg og nakke/halshvirvler.

dit sanselige ansigt.jpg

Miniforløbet vil skabe mulighed for at din sanser, kropslige erindringer og fysiske væren kan få et nænsomt og nærværende besøg af dig selv. Du vil undervejs også blive guidet til, hvorledes du med bevidste tanker og ord kan skabe et bedre følelsesmæssigt miljø for dine celler og dit væv at trives i.

Læs mere om Fascial Flow og Pernille er her.


Det kan desuden varmt anbefales at se videoen ”Strolling under the skin” på youtube for et indblik i bindevævets funktion, struktur og bevægelighed.


Dato: 3 mandage d. 25. nov, 2. og 9. dec kl. 9:00-11:00

Pris: 750 kr
Medlemsrabat: 20% - fratrækkes automatisk

Underviser: Pernille Sophia Bach


 


Earlier Event: November 24
DE-STRESS FOR KVINDER