Back to All Events

BREATHWORK FORLØB I 2018 - HOLD 3

 • SALIG Masnedøgade 20, 2. sal København Ø, 2100 Denmark (map)

FLYVER HVERDAGEN HEN OVER HOVEDET PÅ DIG?

Har du brug for større nærvær? Mærker du stress, og vil du lære din krop, hvordan du trækker vejret rigtigt, så du kan være mere i ro? Ønsker du at slippe tankerne, så du har nemmere ved at være i dit hjerte og træffe beslutninger derfra?

Camille Namastes første Biodynamics Breathwork forløb er en god Dojo at træne netop nærvær, åndedræt og hjertekontakt i. Forløbet består af fire aftener, som alle har fokus på åndedrættet.

 
CAMILLE NAMASTE CHAKRA.jpg
 

 

Aftenerne er alle sammen bygget op over samme skellet:

 • 1. ENERGIØVELSER + AKUPRESSUR
  Aftenen indledes med energiøvelser og akupressur (som alle kan være med til). Energiøvelser er kropsøvelser, der arbejder med energibanerne i kroppen. Akupressur er punkter langs energibanerne, som stimuleres med tryk (IKKE nåle som i akupunktur). Ved at kombinere energiøvelser og akupressur ønsker Camille at skabe bedre flow i din krop, sikrer vejrtrækningen kommer dybere ned i din mave, og at du får kontakt til de følelser, som knytter sig til aftenens tema.  
   

 • 2. MEDITATION
  En dybdegående meditation inspireret af Osho og med udgangspunkt i aftenens tema. Alle kan være med uanset niveau. Det handler kun om, at du er nysgerrig på dig selv.
   

 • 3. BREATHWORK
  Vejrtrækningsøvelser, som foregår liggende på en dejlig måtte. Du trækker vejret dybt ned i maven gennem munden. Hvis du har svært ved at ligge ned, så har vi puder mm. til hjælp.
  Her får du lov til at dykke dybt i dig selv. Camille guider dig undervejs og støtter dig med positive bekræftelser og kombinere måske med kropsterapi, akupressur og massage. Denne del varer 45-60 minutter, men bare rolig - Camille siger, at tiden flyver afsted.
   

 • 4. AFSPÆNDING
  For at lade alt dét, du har mærket, følt og været i kontakt med, falde på plads i dig, vil du efter Breathwork sessionen have en stund KUN for dig. Det er ifølge Camille lige så vigtig en del som Breathwork delen, fordi du i denne fase går ind i at integrere alt dét, som har brug for at falde på plads i dig. Det kan føles som om, at du er i en tilstand af søvn, men godt ved, at du er vågen. Det er SUPER skønt, fordi din hjerne går i lavere svingninger som ved dybdegående meditation.
   

 • 5. AFRUNDING
  Til slut afrunder Camille aftenen med at tale om, hvad der er sket, og måske har du også lyst til at sætte nogle ord på. Det skal vel at mærke KUN gøres, hvis DU har behov for det.Nogen gange har vi bare brug for at pakke os selv sammen og svæve hjem. Der er plads til det hele.

  Nogen gange har vi brug for at snakke en masse om det, og det er der OGSÅ plads til.
  DER ER PLADS TIL DIG - PRÆCIS SOM DU ER!
  Hvis du har spørgsmål, så er du mere end velkommen til at spørge.


camille-namaste.jpg

Datoer: Hver anden torsdag - 22.03 + 05.04 + 19.04 + 26.04  kl. 19:00 - 21:00

PRIS: 1300 kr. for alle 4 gange

PRIS INKL. AKTIV OSHO MEDITATIONSFORLØB: 1600 kr. 
- følgende søndage kl. 13:00-14:15 - 25.03 + 22.04 + 27.05 + 24.06

Underviser: Camille Namaste


DET SKRIVER CAMILLE OM TEMAERNE:  

1. ♥ aften - 7. november Vi vil arbejde med det ubevidste, som vi har glemt. Lagt låg på, fordi det har været for svært at deale med. Især spændinger omkring øjne, hovedet, tindinger vil have det godt. Dårligt syn.
Den første genvej til din underbevidsthed.

2. ♥ aften - 21. november Vi vil denne gang have fokus på hals og kæbe. Kommunikation. Spændinger omkring skulder, nakke. Megen vrede, frustration, pleaseri ligger gemt her. Når vi ikke "får bidt fra os", så har vi tendens til at "bide det i os". Her opstår der ubalancer. Et muskelpanser kan dannes, så vi har kroniske spændinger i dette område. Vi har svært ved at sætte ord på. Svært ved at sige NEJ. Svært ved at sætte vores grænser højt.

3. ♥ aften - 5. december Denne aften bliver rejsen fra hovedet (egoet) til hjertet (din sandhed, visdom, passion). Vi vil arbejde med gammel sorg, åbne os for hjertets hvisken (intuition), styrke dét at turde at tage imod, taknemmelighed. TILLID til os selv, vores evner og omverden. Du vil få mulighed for at smage ceremonial cacao, som rent energetisk åbner op for hjerteenergien.

4. ♥ aften - 19. december Sidste gang bliver arbejdet med maveregionen, seksualiteten (nej, det bliver ikke intimt!) Spændinger gemmer sig ofte her, hvis vi har det svært med det modsatte køn, at være intime med os selv eller andre. Og det er her jordforbindelsen styrkes - og når denne styrkes, så mærker vi større stabilitet i livet, balance og flyver ikke væk i vores tanker, frygt.

 

VIL DU VIDE MERE OM BREATHWORK? 
Så kan du finde nærmere info om det via min hjemmeside her: www.camillenamaste.com/breathwork-sessioner

ER DU USIKKER PÅ, OM BREATHWORK ER NOGET FOR DIG?
Så kan du altid prøve én af mine GRATIS online sessioner, som afholdes månedligt.
De gamle optagelser ligger i gruppen, når du tilmelder dig.

Du prøve den gratis online session her:
http://eepurl.com/cOmziH


Masser af kærlighed fra mig til dig ♥
Camille


 
Earlier Event: March 18
TRIYOGA WORKSHOP
Later Event: March 23
UDRENSENDE FORÅRSWORKSHOP