Back to All Events

BREATHWORK FORLØB I 2018 - HOLD 6

  • SALIG Masnedøgade 20, 2. sal København Ø, 2100 Denmark (map)

Et luksusforløb med ceremoniel cacao, aktive osho meditationer og breathwork

Camille skaber et åndehul i en travl hverdag, hvor du kan heale, give slip, transformere og skabe dyb klarhed omkring dine egne mønstre og historie.

Forløbet er for dig, hvis du vil:

  • blive bedre til at bevare forbindelsen til dig selv i en travl hverdag
  • blive bedre til at udnytte det mest powerfulde, du har - dit åndedræt - som forsyner dig med fornyet livsenergi
  • blive mere fri i din krop, sjæl og sind
  • være mere tilstede i din krop og slippe tankemylderet
  • mærke dig selv endnu mere, øge din vibration og få mere energi

Det er et LUKSUSforløb, fordi Camille kombinerer det bedste fra ceremonial cacao, aktive Osho meditationer og breathwork, så du kan connecte dybt med dig selv og dit hjerte og slippe dét, du ikke længere har brug for at bære rundt på.

  

 
CAMILLE NAMASTE.JPG
 

 

Du, Camille og de andre på holdets mødes hveranden uge til en session, der er opbygget efter nogenlunde samme model:

1. CEREMONIAL CACAO

Hver gang vil vi starte med at drikke lækker ceremonial cacao - en plantemedicin fra Peru, som støtter fysiologisk og energetisk. Camille siger: “Ceremonial cacao åbner hjertet, øger kontakten til din sjæl og højeste selv. Vi sætter vores intentioner for aftenen eller den tid, vi er i. Cacaoen er vores støtte på vores indre rejse og skaber connection til os selv og de andre, som er med på forløbet. Når vi connecter med hinanden på den måde, øges trygheden i vores space på forløbet, og vi kan nemmere give slip, heale og skabe transformation af gamle mønstre, historie og hæmmende overbevisninger.”

 

2. AKTIV OSHO MEDITATION

Den aktive osho meditation er tilpasset aftenens tema. Det er din nøgle til at åbne op for energien rent fysisk og følelsesmæssigt. Meditationen fungerer som "opvarmning", så du har nemmere ved at dykke dybere i den efterfølgende Breathwork session. Alle kan være med! Uanset om du aldrig har mediteret eller har en fast daglig praksis. Og meditationen kan altid tilpasses dig, hvis du har nogle fysiske udfordringer. Meditationerne er simpelthen så gode og powerfulde, så alle skal have glæde af dem.

 

3. BREATHWORK

Selvom du aldrig har prøvet Breathwork eller har mange sessionerne bag dig, så er du så velkommen. Breathwork er vejen til din underbevidsthed og komme i kontakt med dét, som du ikke har haft mulighed for at slippe, fordi det var for svært at udtrykke, eller du har været for lille til at sætte ord på og heale. Alle de gange du har overtrådt dine egne grænser eller ladet andre overtræde dem. Alle de gange, du har haft lyst til at være ked, være vred eller vise dine følelser, men ikke har turde. Alle de spændinger og smerter, du muligvis har gemt på længe. De fortæller en historie. Og du kan forløse dem med dit åndedræt, som vi gør i Breathwork.

Vejrtrækningen foregår ind og ud gennem munden. Camille guide din vejrtrækning og inspirerer til øvelser, som vil øge dybden i din vejrtrækning. Imens støtter Camille dig med bodywork såsom massage, akupressur, massage eller anden bevægelse, som hun kender fra sit arbejde med traumeforløsning. Selve den aktive vejrtrækning vil vare ca 45 minutter. Enten som stående, liggende eller siddende.

 

4. AFSPÆNDING

For at lade alt dét, du har mærket, følt og været i kontakt med, falde på plads i dig, vil du efter Breathwork sessionen have en stund KUN for dig. Det er lige så vigtig en del som Breathwork, fordi du i denne fase går ind i at integrere alt dét, som har brug for at falde på plads i dig. Det kan føles som om, at du er i en tilstand af søvn, men godt ved, at du er vågen. Det er SUPER skønt, fordi din hjerne går i lavere svingninger som ved dybdegående meditation.

 

5. AFRUNDING

Til slut afrunder vi aftenen med at tale om, hvad der er sket, og måske har du også lyst til at sætte nogle ord på. Det skal vel at mærke KUN gøres, hvis DU har behov for det. Nogle gange har vi bare brug for at pakke os selv sammen og svæve hjem. Andre gange har vi brug for at snakke en masse om det, og det er der også plads til. Der er plads til det hele og til dig, præcis som du er.


camille-namaste.jpg

Datoer: tirsdag 21/8, 4/9, 18/9 & 2/10
kl. 19-21

EARLY BIRD: 1250 kr. indtil 5. august
- herefter 1600 kr

Underviser: Camille Namaste

 


Du prøve den gratis online breathworksession her:
http://eepurl.com/cOmziH


 
Earlier Event: August 19
SOMMER OG SELVOMSORG
Later Event: August 28
HEALINGSAFTEN: RØDDER II