Back to All Events

DE-STRESS

  • SALIG 20 Masnedøgade København Ø, 2100 Denmark (map)

GIV DIG SELV EN PAUSE

Har du også svært ved at prioritere dig selv? Måske du har svært ved at “mærke” dig selv? Giver du dig selv nok tid og pauser?

Når du ikke tillader en pause til dig selv, kan det være svært at komme ned i kroppen og få ro på tankerne. Det kan være svært at lade intuitionen finde plads og mærke lige præcis, hvad dine behov er. Workshoppen er for dig, der ønsker en formiddag med nærvær og opmærksomhed på dig selv, så du også har mulighed for at lære dig selv bedre at kende og blive bedre til at mærke: Hvad har jeg behov for lige nu?

Workshoppen vil blive ledt af Andrea, som nænsomt og kærligt vil føre dig igennem restorative stillinger og langsomme, blide flows for at nære og styrke din intuition.

de-stress-m-andrea-.jpg

Med udgangspunkt i Lao Tzu’s citat All action begins in rest starter workshoppen med restorative stillinger, understøttet af æteriske olier. Derefter vil du blive ført igennem simple sekvenser for at fokusere opmærksomheden på den bevægende krop og langsomt kunne sanse din krop bedre. Workshoppen bliver afsluttet i ro og hvile, så de ting du har arbejdet med, får lov til at sætte sig i kroppen.

Alle kan deltage på workshoppen, hvad end du har dyrket yoga før, eller ej.


Dato: d. 27. oktober kl. 10:00-12:30

Pris: 325,- 

Medlemsrabat: 20%
- fratrækkes automatisk ved køb af workshop

Underviser: Andrea Charter Lund

 


Andrea er uddannet yogalærer fra YogaWorks i New York og har siden efteruddannet sig inden for kvinde-yoga, gravid-yoga og efterfødselsyoga. Udover arbejdet med kvinder er hun fokuseret på stress og hvordan det påvirker kroppen og psyken, da hun selv har gået igennem en længere periode med stress.

Udover at undervise yoga, arbejder Andrea med aromaterapi, massage og healing, som hun gør brug af i sine yogaklasser og workshops. Oprindeligt er Andrea uddannet moderne danser og er mere tiltrukket af bevægelse frem for stilstand.


Earlier Event: October 22
FASCIAL FLOW® EFTERÅRSSÆSON