Back to All Events

DE-STRESS FOR KVINDER

  • SALIG 20 Masnedøgade København Ø, 2100 Denmark (map)

MÆRK DIN KVINDEKROP

Yoga, målrettet dig som kvinde, er en skøn måde at finde en dybere kontakt til dig selv og lære din kvindekrop bedre at kende med fokus på bl.a. bækkendbund, heart and womb-forbindelse, ro og nærvær.

De fleste mennesker, kvinder som mænd, lever et liv, der går hurtigt - alt for hurtigt, uden tid til at stoppe op og mærke efter. Et liv, der kan føles ensomt. Kvindefællesskaber med kvinder i alle aldre til at hjælpe og støtte hinanden har tidligere været en naturlig del af hverdagen, mens de i dag alt for sjældent får plads.

KVINDE-DE-STRESS ANDREA CHARTER LUND.jpg

Denne workshop giver tid og rum til kvinder, der har behov for et øjeblik til at nære sig selv i fællesskab med andre kvinder. En pause, hvor tempoet bliver skruet ned, og du vil komme helt ind i din kvindekrop og mærke den magi og styrke, som den rummer.

Som underviser giver Andrea altid plads og respekt til den enkelte elev. Derfor vil hun opmærksomt føre dig gennem en meditation, efterfulgt af blide, flydende og intuitive bevægelser med opmærksomhed på din livmoder, som så ofte bliver overset. Den fysiske praksis, vil blive afsluttet med en restorativ stilling, så din krop får tid til at fordøje det, som den lige har arbejdet med.

de-stress-YOGA-kvinder.jpg

Alle kvinder kan deltage på workshoppen, hvad end du har dyrket yoga før eller ej.


Dato: d. 24. november kl. 10:00-12:30

Pris: 325,- 

Medlemsrabat: 20%
- fratrækkes automatisk ved køb af workshop

Underviser: Andrea Charter Lund

 


Andrea er uddannet yogalærer fra YogaWorks i New York og har siden efteruddannet sig inden for kvinde-yoga, gravid-yoga og efterfødselsyoga. Udover arbejdet med kvinder er hun fokuseret på stress og hvordan det påvirker kroppen og psyken, da hun selv har gået igennem en længere periode med stress.

Udover at undervise yoga, arbejder Andrea med aromaterapi, massage og healing, som hun gør brug af i sine yogaklasser og workshops. Oprindeligt er Andrea uddannet moderne danser og er mere tiltrukket af bevægelse frem for stilstand.


Earlier Event: September 1
YIN OG YANG
Later Event: September 25
INTRO TIL FASCIAL FLOW®