Back to All Events

GRATIS DE-STRESS WORKSHOP

  • SALIG 20 Masnedøgade København Ø, 2100 Denmark (map)

FÅ 3 KONKRETE DE-STRESS VÆRKTØJER 

Flere og flere mennesker rammes af langvarig stress, og det sætter sig sine tydelige spor i kroppen. Når vi bliver stressede, har vores krop igennem en lang periode forsøgt at råbe os op, og den råber højere og højere indtil den dag, vi rent faktisk begynder at lytte. Men for mange er det netop rigtig svært at lytte til kroppen, fordi vi har mistet kontakten til kroppen. Det eneste vi hører er, at den larmer og gør ondt.

En del af at komme videre efter stress indebærer derfor at få genopbygget en kærlig relation til din krop. Når du og din krop igen begynder at samarbejde, vil du opleve, at du langsomt kan mærke dine egne behov – også de helt basale behov. Du vil mærke dine grænser. Men det kræver træning, nøjagtig ligesom musklerne skal trænes, når vi ønsker at blive stærkere.

Udover at genoptræne forbindelsen til kroppen er det også vigtigt at lære at få ro på nervesystemet. Åndedrættet vil være ændret efter en periode med stress, og det vil kræve bevidsthed og træning at få kvalitet tilbage i åndedrættet, så du igen kan opleve ro og nærvær.

de-stress-workshop-Thinna-.jpg

På denne workshop får du 3 redskaber, som støtter dig i at genoprette kontakten til din krop og skabe balance i dit nervesystem. Du kan nemt gøre øvelserne til en del af din hverdag, ligesom Thinna selv har gjort. De kan bruges både i den genoptrænende fase og resten af livet.

ÅNDEDRÆTSØVELSE / AKUPUNKTUR / BODY-SCAN


Øvelserne er udviklet med udgangspunkt Thinnas baggrund som fysioterapeut, de-stress mentor og med værktøjer fra mindfulness og akupunktur


Dato: Fredag den 16. februar kl. 16:30-18:00

Pris: GRATIS

Underviser: Thinna Carouline Svane

Earlier Event: February 4
YIN OG YANG YOGA FOR ALLE
Later Event: February 18
YOGA NIDRA & RESTORATIV YOGA WORKSHOP