Back to All Events

FASCIAL FLOW® EFTERÅRSSÆSON - MORGEN

  • SALIG 20 Masnedøgade København Ø, 2100 Denmark (map)

BINDEVÆVETS INDRE PULS

Fascial Flow® er nærværende, blide, strukturelle og dynamiske bevægelser. Gennem bevægelse og berøring forsøger vi at vække, blødgøre og skabe struktur og støtte i hele vores kropslige organisme. Vi sanser, berører og bevæger os med fokus på bindevævet og nervesystemet og udforsker betydningen af den indre dynamik og puls. Vi bliver bekendt med og nærer vores iboende evne til selv at regulere, som noget vi kan læne os ind i.

I undervisningen vil der indgå sekvenser med fokus på tid, langsomhed, dybde og ro og med mulighed for at gå på opdagelse i det mere dynamiske. Dette gør vi for at øge sanseligheden og kropsbevidstheden og for at blødgøre og vække vævets plasticitet. Derudover vil der indgå sekvenser med fokus på struktur. Dette gør vi for at finde ind til en hensigtsmæssig og bæredygtig brug af kroppen fx i forbindelse med holdning og gang.

Forløbet foregår på små hold med max. 6 deltagere for at holde et rum med tryghed til at kunne fordybe sig og tid til at blive set og støttet undervejs.

Forløbene kan være for dig, der:

  • Ønsker mere ro og nærvær

  • Ønsker en øget sanselighed og livfuldhed

  • Ønsker en øget kropsbevidsthed og kropsaccept

  • Ønsker at blive bedre til at lytte til, forstå og respektere din krops signaler

  • Er stressramt og har behov for at regulere dit nervesystem

  • Oplever forskellige smerter og kropslige udfordringer

  • Ønsker at udforske en bevægelsesform som er kreativ og legende

  • Er psykolog eller psykoterapeut og ønsker inspiration til at kunne inddrage kroppen i dit arbejde.


Mija Maria Yoon Stahlschmidt er uddannet guide i Fascial Flow® ved Jeanne Jensen. Hun er desuden uddannet psykomotorisk terapeut med en professionsbachelor i afspændingspædagogik og psykomotorik og er uddannet yogalærer ved Hamsa Yoga Studio.

Fascial Flow® er udviklet af Jeanne Jensen (f. 1954), som er uddannet Advanced rolfer® og Continuum lærer® og med uddannelse inden for Body Mind Centering®. Hun har uddannet sig og fundet inspiration ved bl.a. Peter A. Levine, Hubert Godard, Emilie Conrad og Bonnie Bainbridge Cohen, og har på baggrund af hendes 30 års arbejde med kroppen udviklet Fascial Flow®. Den unikke bevægelsesform går på opdagelse med nervesystemet, bindevævet og væskerne i kroppen og er både meditativ og dynamisk på samme tid. Fascial Flow® fremmer kroppens egen healing og evne til selvregulering.


Dato:  8 torsdage kl. 8.00-10.00 fra 24. oktober

Pris: 1.550 kr.
eller forløb + 1:1 session for 2.100 kr.

Underviser: Mija Maria Yoon Stahlschmidt
 


En enesession varer 75 min. og rummer som oftest samtale og blid manuel behandling uden på blødt, behageligt tøj, som du kan bevæge dig i. Det foregår på briks eller på madras på gulv. Der vil desuden kunne indgå bevægelser fra Fascial Flow®. Sessionen tilpasses altid den enkeltes ønsker og behov.

Jeg arbejder særligt med fokus på regulering af det autonome nervesystem og dets samspil med bindevævet.

Jeg arbejder både med børn, unge og voksne med forskellige problematikker og ønsker til behandling. Det kan eksempelvis være i forbindelse med:

·      Stress, angst, depression

·      Smerter og uro

·      Spiseforstyrrelse og selvskade

·      Ønske om øget kontakt til og integration af krop og følelser

·      Ønske om at nære sig selv

·      Fordybelse i Fascial Flow®

1:1 sessioner kan med fordel kombineres med forløb.  


Earlier Event: October 22
FASCIAL FLOW® EFTERÅRSSÆSON - AFTEN
Later Event: October 27
DE-STRESS