Back to All Events

OVERGIV DIG TIL NATURENS KRAFTFULDE CYKLUS

  • SALIG 20 Masnedøgade København Ø, 2100 Denmark (map)

EFTERÅRSJÆVNDØGN - GIV SLIP OG FIND RO

Gennem årtusinde har mennesket levet i harmoni med naturen og naturligt fulgt årstidernes skiften - også energetisk og følelsesmæssigt. Men i det moderne samfund er meget af den visdom, som tidligere blev givet videre fra generation til generation, gået tabt, og vi er ikke længere bevidste om, hvordan vi ved at overgive os til naturens kraftfulde cyklus kan øge vores fysiske og følelsesmæssige velvære.

Måske ved du allerede, at kvinder engang blødte i synkronitet med månen, og at den cykliske kraft var epicentret for vores forkvinders måde at anskue livet på. I dag skammer mange af os over det månedlige blod i stedet for at dyrke den visdom, der er forbundet med det. Alligevel minder det os om, at naturen bor i os. Og ligesom månens cyklus er repræsenteret i os, så er årstiderne det også. Ifølge traditionel kinesiske medicin er hver årstid nemlig forbundet med bestemte følelser og organer, og ved at vende vores opmærksom mod dem, kan vi heale os selv og øge vores velvære og sundhed.

EFTERÅRssolhverv equinox healing cyklus bevægelse meditation dans yoga

Efterår er en tid, hvor vi trækker os tilbage og igen bliver mere indadvendte. Vi putter os og søger ly for regn og blæst. Men hvis vi ikke har nogen at søge ly sammen med, så kan tilbagetrækningen fra sommerens sociale liv være sorgfuld og ensom, og det kan være svært at finde ly for de indre storme.

På denne workshop arbejder vi med evnen til at give slip, ligesom træerne slipper deres blade. Ifølge traditionel kinesisk medicin er efterår netop forbundet med  sorg og ked-af-det-hed og har forbindelse til vores lunger. Derfor vil vi have fokus på åndedrættet og på at give slip på gamle traumer og fortællinger gennem intuitiv yoga, bevægelse og dans. Du vil også få enkelte mentale øvelser fra kognitiv og narrativ terapi, som støtter dig i at give slip og finde ly og ro fra de indre storme i dig selv.

Workshoppen er den anden af en række på fire workshop, hvor bliver du støttet i at vende tilbage til harmonien med naturen og arbejde med de følelser og organer, som er forbundet med hver årstid. Vi mødes tæt på solhverv og jævndøgn for at optimere effekten af arbejdet. Alle workshops er en kombination af meditativ yoga, frigørende dans, sanseoplevelser, healing og mentale øvelser og redskaber, som forener processen i krop, sind og sjæl.

Du kan vælge at deltage på en, flere eller alle workshops, som det passer dig. Ved køb af alle workshops samtidig er prisen kun 800 kr. (normalpris 1.400 kr.)

Ditte er uddannet mastercoach, Living Yolates underviser og journalist og har i over ti år undervist i personlig udvikling og bevægelse både i Danmark og i udlandet. For Ditte hænger hoved, hjerte og krop sammen, og hun arbejder derfor med alle tre centre og med en klar intention om at støtte dig i den forandring, du ønsker. 


Dato:  torsdag den 20. september kl. 19-21

Early bird: 250 kr. indtil 13. september 
- herefter 350 kr.

Underviser: Ditte Clemen


 


SOMMERSOLHVERV - TRÆD IND I DIT LYS
- torsdag den 21. juni kl. 19-21
VINTERSOLHVERV - GENOPLAD I TILLID
 - torsdag den 20. december kl. 19-21
FORÅRSJÆVNDØGN - HENT NÆRING I DIN VREDE
- torsdag den 21. marts kl. 19-21

LIVING YOLATES
- tirsdage kl. 7:00-8:15
- onsdage kl. 12.00-13.30
- torsdage kl. 7:00-8:15


Earlier Event: September 11
HEALINGSAFTEN: EBBE & FLOD I
Later Event: September 25
HEALINGSAFTEN