Back to All Events

OVERGIV DIG TIL NATURENS KRAFTFULDE CYKLUS

  • SALIG 20 Masnedøgade København Ø, 2100 Denmark (map)

FORÅRSJÆVNDØGN - HENT NÆRING I DIN VREDE

Gennem årtusinde har mennesket levet i harmoni med naturen og naturligt fulgt årstidernes skiften - også energetisk og følelsesmæssigt. Men i det moderne samfund er meget af den visdom, som tidligere blev givet videre fra generation til generation, gået tabt, og vi er ikke længere bevidste om, hvordan vi ved at overgive os til naturens kraftfulde cyklus kan øge vores fysiske og følelsesmæssige velvære.

Måske ved du allerede, at kvinder engang blødte i synkronitet med månen, og at den cykliske kraft var epicentret for vores forkvinders måde at anskue livet på. I dag skammer mange af os over det månedlige blod i stedet for at dyrke den visdom, der er forbundet med det. Alligevel minder det os om, at naturen bor i os. Og ligesom månens cyklus er repræsenteret i os, så er årstiderne det også. Ifølge traditionel kinesiske medicin er hver årstid nemlig forbundet med bestemte følelser og organer, og ved at vende vores opmærksom mod dem, kan vi heale os selv og øge vores velvære og sundhed.

FORÅRsjævndøgn equinox healing bevægelse dans yoga meditation coaching personlig udvikling

Foråret er en tid, hvor alt springer ud, og vi måske som Ronja Røverdatter har lyst til at skrige vores vision ud til verden. Men nogle gange bliver vi vrede og utålmodige, hvis ikke verden lytter med det samme, eller vi ikke kan se alt det, vi har sået, gro og vokse sig større.

På denne workshop arbejder vi med at bruge vores vrede som handlekraft i stedet for at gøre vreden forkert eller bruge den destruktivt. Ifølge traditionel kinesisk medicin er forår nemlig forbundet med vrede, bitterhed og depression og med vores lever. Vi vil have fokus på frigørelse af stagneret blod og energi og arbejde med vores meridianbaner for at hjælpe kroppen med at rense ud. Mentalt arbejder vi med at blive ven med vreden og nære de frø, vi har plantet på de foregående workshops, så de og vi kan vokse og gro.

Workshoppen er den sidste af en række på fire workshop, hvor bliver du støttet i at vende tilbage til harmonien med naturen og arbejde med de følelser og organer, som er forbundet med hver årstid. Vi mødes tæt på solhverv og jævndøgn for at optimere effekten af arbejdet. Alle workshops er en kombination af meditativ yoga, frigørende dans, sanseoplevelser, healing og mentale øvelser og redskaber, som forener processen i krop, sind og sjæl.

Du kan vælge at deltage på en, flere eller alle workshops, som det passer dig. Ved køb af alle workshops samtidig er prisen kun 800 kr. (normalpris 1.400 kr.)

Ditte er uddannet mastercoach, Living Yolates underviser og journalist og har i over ti år undervist i personlig udvikling og bevægelse både i Danmark og i udlandet. For Ditte hænger hoved, hjerte og krop sammen, og hun arbejder derfor med alle tre centre og med en klar intention om at støtte dig i den forandring, du ønsker. 


Dato:  torsdag den 21. marts kl. 19-21

Early bird: 250 kr. indtil 14. marts 
- herefter 350 kr.

Underviser: Ditte Clemen


 


SOMMERSOLHVERV - TRÆD IND I DIT LYS
- torsdag den 21. juni kl. 19-21
EFTERÅRSJÆVNDØGN - GIV SLIP OG FIND RO
- torsdag den 20. september kl. 19-21
VINTERSOLHVERV - GENOPLAD I TILLID
 - torsdag den 20. december kl. 19-21

LIVING YOLATES
- tirsdage kl. 7:00-8:15
- onsdage kl. 12.00-13.30
- torsdage kl. 7:00-8:15


Earlier Event: December 20
OVERGIV DIG TIL NATURENS KRAFTFULDE CYKLUS