Back to All Events

FAMILIEYOGA: OLE LUKØJE (3-5 ÅR)

  • SALIG Masnedøgade 20 København Ø, 2100 Denmark (map)

EVENTYRLIG WORKSHOP FOR BARN OG FORÆLDER 

Tag med på en magisk yogarejse sammen med Yogafeen og dit barn. Vi dykker ned I H.C. Andersens eventyr om Ole Lukøje, og du som forældre får mulighed for at møde dit eget indre legebarn og komme ud af dit hoved og ned i kroppen. Det er sjovt for børnene at kunne lege med sine forældre og sammen dele udfordringer og oplevelser.

Gennem historien flyder børnene naturligt med ind i forskellige yogastillinger i børnehøjde. For eksempel møder vi den fortryllende Ole Lukøje og den lille dreng Hjalmar, som Ole fortæller syv levende godnateventyr til - en for hver dag i ugen.  Til sidst finder børnene deres egen magiske sovestøv. Historien om Ole Lukøje er fyldt med sjove yogastillinger og mindfulness øvelser som bliver en leg for børnene.

Yogalærer Rikke Dall-Hansen bruger også øvelser fra mindfulness og sin tid som professionel danser og cirkusartist og sin baggrund som kropsterapeut.

Til sidst sænker den lille yogasøvn sig over os, og vi tager os god tid til afspændingen, som er noget både børn og voksne ser frem til. Vi slutter af med lidt snacks og laver et lille kreativt minde fra jeres yogadag sammen. Det bliver en sjov dag, hvor alle sanser aktiveres og både krop og sind får omsorgsfuld opmærksomhed.

Dato: 27. oktober 13:30-14:30 

Pris: 200 kr. (ét barn og én voksen)
- 4 workshop i sep, okt, nov og dec: 600 kr.


Underviser: Rikke Dall-Hansen
 


Når Rikke underviser i børneyoga leger hun med elementer fra forskellige yogaformer og inddrager sin erfaring fra teater, terapi, dans og cirkus. Det mix bliver til en sjov og kreativ måde at dyrke yoga og aktivere både sanser, sind og krop hos børnene.


Børn er de fødte yogier. Desværre er de voksnes travle hverdag smittet af på børnene, samtidig med at de små bliver bombarderet med indtryk fra omgivelserne, tv og iPad. Alt dette går ind og påvirker børnenes naturlige væren i nuet, nærværet med andre og koncentrationen. Til børneyoga giver vi børnene rum til bare at være dem selv, tiden til at mærke efter og fordybe sig og friheden til at lege og have det sjovt. Samtidig lærer de selvfølgelig en masse gode yogaøvelser, så de får sunde og stærke kroppe og sind.


Yogaen har positiv indflydelse på barnets selvværd, motorik, balance og koncentration, samtidig med at den stimulerer barnets sanser og medvirker til, at barnet lærer at finde ro.
 

Earlier Event: October 26
FASCIAL FLOW FORLØB - FREDAG
Later Event: October 27
FAMILIEYOGA: OLE LUKØJE (6-12 ÅR)