Back to All Events

FASCIAL FLOW® FORLØB - FREDAG * U D S O L G T *

  • SALIG 20 Masnedøgade København Ø, 2100 Denmark (map)

FORFIN DIN SANSELIGHED

Fascial Flow® er bløde, rolige bevægelser, der vitaliserer og smidiggør bindevævet i kroppen. Bindevævet reagerer på berøring, langsomhed og nærværende tanker, og de blide bevægelser giver plads til bevidst kontakt med de kropslige sanser og kan regulere det autonome nervesystem. Pernille guider dig til at skabe rum og ro i kroppen, og sammen med bevægelserne vil du øge din bevidsthed omkring de små nuancer og signaler, kroppen sender. Du inviteres også til at sætte ord på sansninger og oplevelser undervejs for at lagre erfaringer i bevidstheden og skabe nye spor - og dermed forandring. Fascial Flow® kan på den måde øge din mentale, følelsesmæssige og fysiske balance og vil på mange have en terapeutisk virkning.

Pernilles undervisning indeholder både sekvenser baseret på ro, langsomhed og dybde (giver blødhed og plasticitet i væv, øger sanselighed og bevidsthed) og mere dynamiske, strukturelle sekvenser (regulerer kropsholdning, gang, tonus). Kombinationen af de forskellige typer af sekvenser spejler den variation, som vi naturligt møder i dagligdagen, og som vi både kropsligt og mentalt har glæde af at kunne håndtere.

dascial flow forløb salig

Fascial Flow® kombinerer to bevægelsessystemer, Rolf Movement (fra Rolfing) og Continuum movement (Contiuum), som tilsammen giver smidigt og vitalt bindevæv, regulerer nervesystemet og forbedre kropsholdningen. Undervisningen skaber en forståelse for sammenhængen mellem bindevæv, væskerne i kroppen, mødet med omgivelserne (de fysiske såvel som vores sociale interaktion) og forbindelsen til nervesystemet gennem udforskende sekvenser.

Pernilles forløb er bygget op omkring hold med max. 8 deltagere, hvor du får tid og rum til at fordybe dig i Fascial Flow®. Sammen med Pernille udforsker du forskellige temaer. Eksempelvis kan et forløb have fokus på tilknytning og regulering af nervesystemet gennem bevægelse af psoas og diagphagma (mellemgulv). Et forløb kan også tage udgangspunkt i genoptræning efter hjernerystelse og have særligt fokus på bindevævet i ansigt og nakke med sekvenser for øjne, kranieknogler, hjernehinder, led, sener, knoglestruktur og regulering af holdning.

Forløbene kan være for dig, der:

  • Ønsker at opleve bedre kontakt til dine følelser og forstå dine kropslige signaler

  • Er psykolog eller psykoterapeut og ønsker at inddrage et kropsligt aspekt i din terapeutiske tilgang

  • Har et ønske om at udforske en ny bevægelsesform, som vækker kreativitet og skaber nye spor i hjernen

  • Er stressramt og har behov for at regulere dit nervesystem

  • Har haft et traume, herunder hoved/nakkeskader (hjernerystelse/piskesmæld) eller et ønske om generel afhjælpning af spænding/smerteproblematikker

  • Har fibromyalgi og kroniske smerter

Pernille er certificeret guide i Fascial Flow® hos Jeanne Jensen, Den Levende Krop, og er overbevist om, at vi alle har dybder og ressourcer tilgængelige i os, som vi ikke troede mulige. Når vi mærker, at vi har noget eller nogen at læne os mod, forbinde os med, støtte os til, så oplever vi en sammenhæng og en samhørighed, der skaber tryghed og frigiver ressourcer. Den erfaring bringer hun intuitivt med i sin undervisning - sammen med hendes viden om mentaltræning og tankeprocesser, der ved bevidst brug kan hjælpe vores helbredelse på vej.


Dato: 8 fredage kl. 8:30-10:30 fra 18. januar

Pris: 1.550 kr.
- eller forløb 1:1 session for 2.100 kr.


Underviser: Pernille Sophia Bach


 


FASCIAL FLOW FORLØB
ONSDAGE:
- 8 onsdage kl. 17:15-19:15 fra 16. januar

FREDAGE:
- 8 fredage kl. 8:30-10:30 fra 18. januar

1:1 SESSION - FASCIAL FLOW
- En 1:1 session kan tage udgangspunkt i fysiske spændinger og smerteproblematikker eller et ønske om bedre kontakt til dig selv.


Later Event: January 27
KROP OG PSYKE