Back to All Events

FASCIAL FLOW WORKSHOP

  • SALIG 20 Masnedøgade København Ø, 2100 Denmark (map)

FÅ JULEFREDEN IND UNDER HUDEN

Fascial Flow er en nænsom invitation til at sætte tempoet ned, give slip på alle juleindkøbene og lade skuldrene sænke sig, så du igen kan mærke dig selv. Ikke bare uden på, men også i huden og inde under huden.

Fascial Flow® er nemlig bløde, rolige bevægelser, der vitaliserer og smidiggør bindevævet i kroppen. Pernille Sophia Bach fortæller på workshoppen, hvordan bindevævet reagerer på berøring, langsomhed og nærværende tanker, og de blide bevægelser giver plads til bevidst kontakt med de kropslige sanser og kan regulere det autonome nervesystem, og viser, hvordan vi med enkelte små bevægelse kan gøre så utrolig meget for vores krop og velbefindende.

FASCIAL FLOW

Pernille guider også forskellige bevægelsesekvenser, så du får en fornemmelse af, hvad Fascial Flow kan gøre for dit system. Alle kan deltage i introduktionen - uanset alder og fysiske form, workshoppen er både for begyndere og øvede. Du skal blot komme i behageligt tøj, som du kan bevæge dig i. 

Læs mere om Fascial Flow og Pernille er her.


Dato:  19. december kl 17:30-20:00

Early bird: 250 kr. indtil 5. december
- herefter 300 kr.

Underviser: Pernille Sophia Bach


 


1:1 SESSION - FASCIAL FLOW
- En 1:1 session kan tage udgangspunkt i fysiske spændinger og smerteproblematikker eller et ønske om bedre kontakt til dig selv.


Earlier Event: December 15
STILLNESS OF THE HEART
Later Event: January 5
YIN OG YANG