Back to All Events

HEALINGSAFTEN

  • SALIG 20 Masnedøgade København Ø, 2100 Denmark (map)

GRUPPETERAPI FOR SORG- OG STRESSRAMTE

To timers frirum helliget kognitiv og narrativ terapi, guidede meditationer, sanseoplevelser, blid yoga og selvomsorgsfulde ritualer. Her har du mulighed for at møde (gamle) psykiske sår med accept og kærlighed. Essen er at samles og dele livshistorier og visdom for at kunne hele.

Sorg og stress sætter vores krop og sind i alarmberedskab. Derfor at komme ned i tempo, så vi kan mærke vores følelser og begynde at sætte ord på dem - det er nemlig i mødet med (og ikke flugten fra) følelserne, at vi kan forløse og transformere. Når vi samtidig deler følelserne med andre, bliver det muligt at spejle os i hinanden, lade os inspirere, føle os genkendt og støtte hinanden i at heale.

Men samtalen kan ikke stå alene, og derfor kombinerer vi i gruppeterapien kognitiv terapi med sanseoplevelser, blid yoga og selvomsorgsfulde ritualer for at smidiggøre bindevævet og berolige nervessystemet. Det har vores krop brug for for at komme ud af alarmberedskabet og samarbejde med sindet om at hele de psykiske sår.

Her er tid til at reflektere, plads til at bevæge sig intuitivt og langsomt komme ind til kernen frem for at skynde sig fra A til B. Vi sanser, mediterer og eksisterer sammen og støtter hinanden i at hele sorg og stress.

Som deltager i healingsaftnerne er det muligt at tilkøbe 1:1 sessioner med til favorabel pris. Dette aftales umiddelbart efter healingsaftnerne.

sorgcirkelogholistiskterapi.jpg

Som deltager i healingsaftnerne er det muligt at tilkøbe 1:1 sessioner med Ditte til favorabel pris. Dette aftales med Ditte.

Ditte er certificeret mastercoach, Living Yolates underviser og journalist og har over ti års erfaring med at undervise i personlig udvikling og facilitere forandringsprocesser. I april 2018 udgav hun bogen Vis mig dine tårer, som handler om, hvordan du tager din barndoms sorg med ind i voksenlivet, uden at lade den definere dig.


Dato:  14/8, 28/8, 11/9, 25/9, 9/10, 23/10, 6/11 og 18/12 (AFLYST 20/11 og 4/12 PGA REJSE)

Pris: Én healingsaften 150,- 

Underviser: Ditte Clemen


LIVING YOLATES
- tirsdage kl. 7:00-8:15
- torsdage kl. 7:00-8:15

OVERGIV DIG TIL NATURENS KRAFTFULDE CYKLUS
- efterårsjævndøgn, 20. september kl. 19-21

OVERGIV DIG TIL NATURENS KRAFTFULDE CYKLUS
- vintersolhverv, 20. december kl. 19-21

OVERGIV DIG TIL NATURENS KRAFTFULDE CYKLUS
- forårsjævndøgn, 21. marts kl. 19-21


Earlier Event: September 20
OVERGIV DIG TIL NATURENS KRAFTFULDE CYKLUS
Later Event: September 30
BÆREDYGTIGE HVERDAGSVANER