Back to All Events

FASCIAL FLOW® 3 DAGES MINIFORLØB

  • SALIG 20 Masnedøgade København Ø, 2100 Denmark (map)

BLØDE HÆNDER, ARME OG HJERTE

Med Fascial Flow lærer du at praktisere bløde og rolige bevægelser, der vitaliserer og smidiggør bindevævet og afslapper nervesystemet.

På dette miniforløb over tre mandage vil du lære at kontakte og blødgøre bindevævet i dine hænder, arme og bryst, og nænsomt invitere vævet til at slippe sine spændinger. Bindevævet udgør et fintmasket net, der holder og omfavner hele kroppen fra inderst til yderst. Bindevævet er spillevende og fuld af nerveender, og er et af de steder i kroppen, hvor svære oplevelser, gammel smerte og traumatiserede tilstande bliver lagret og husket. Samtidig er det også stedet, hvor nye ressourcer kan opdages og det ubevidste kan møde en ny bevidsthed. Dine arme og hænder bærer på mange tidlige kropslige erindringer om kontakt - det at blive holdt, at modtage, at give, hengivelse, og danner dyb forbindelse til vores hjerteregionen. Nærværende bevægelse af disse sensitive kropsdele kan give adgang til øget egenomsorg og et bedre kendskab til dig selv. Workshoppen vil skabe mulighed for at dine sanser, kropslige erindringer og fysiske væren får et nænsomt besøg af dig selv. Du vil undervejs også blive guidet til, hvorledes du med bevidste tanker og ord kan skabe et bedre følelsesmæssigt miljø for dine celler og dit væv at trives i.

fascial flow pernille sophia bach.jpg

Det kan desuden varmt anbefales at se videoen ”Strolling under the skin” på youtube for et indblik i bindevævets funktion, struktur og bevægelighed.


Dato: 3 mandage d. 21., 28. okt og 4. nov kl. 9:00-11:30

Pris: 950 kr
Medlemsrabat: 20% - fratrækkes automatisk

Underviser: Pernille Sophia Bach


 


Earlier Event: October 20
YIN OG YANG WORKSHOP