Back to All Events

INTRO TIL FASCIAL FLOW®

  • SALIG 20 Masnedøgade København Ø, 2100 Denmark (map)

INTRO WORKSHOP

Kom og vær med til introworkshop i Fascial Flow®. Der vil på workshoppen være tid og rum til at blive præsenteret for en grundlæggende forståelse af Fascial Flow®, mærke det på egen krop og afrundende vil der være mulighed for at stille spørgsmål.

Fascial Flow® er nærværende, blide, strukturelle og dynamiske bevægelser. Gennem bevægelse og berøring forsøger vi at vække, blødgøre og skabe struktur og støtte i hele vores kropslige organisme. Vi sanser, berører og bevæger os med fokus på bindevævet og nervesystemet og udforsker betydningen af den indre dynamik og puls. Vi bliver bekendt med og nærer vores iboende evne til selv at regulere, som noget at læne ind i som støtte.

FASCIAL FLOW

Mija Maria Yoon Stahlschmidt er uddannet guide i Fascial Flow® ved Jeanne Jensen. Hun er desuden uddannet psykomotorisk terapeut med en professionsbachelor i afspændingspædagogik og psykomotorik og er uddannet yogalærer ved Hamsa Yoga Studio.

Fascial Flow® er udviklet af Jeanne Jensen (f. 1954), som er uddannet Advanced rolfer® og Continuum lærer® og med uddannelse inden for Body Mind Centering®. Hun har uddannet sig og fundet inspiration ved bl.a. Peter A. Levine, Hubert Godard, Emilie Conrad og Bonnie Bainbridge Cohen, og har på baggrund af hendes 30 års arbejde med kroppen udviklet Fascial Flow®. Den unikke bevægelsesform går på opdagelse med nervesystemet, bindevævet og væskerne i kroppen og er både meditativ og dynamisk på samme tid. Fascial Flow® fremmer kroppens egen healing og evne til selvregulering.


Dato: 8. oktober kl. 19:00-21:00

Pris: 100 kr.

Underviser:  Mija Maria Yoon Stahlschmidt


 


FASCIAL FLOW FORLØB
TIRSDAGE:
- 8 tirsdage kl. 16:30-18:30 fra 22. oktober
- 8 tirsdage kl. 19:00-21:00 fra 22. oktober

TORSDAGE:
- 8 torsdage kl. 8:00-10:00 fra 24. oktober

1:1 SESSION - FASCIAL FLOW
- En 1:1 session kan tage udgangspunkt i fysiske spændinger og smerteproblematikker eller et ønske om bedre kontakt til dig selv.


Later Event: October 20
YIN OG YANG