Back to All Events

KROPPENS SAMMENHÆNG FRA INDERST TIL YDERST

  • SALIG 20 Masnedøgade København Ø, 2100 Denmark (map)

FASCIAL FLOW® 3 DAGES WEEKENDKURSUS

Med Fascial Flow lærer du bløde rolige bevægelser, der vitaliserer og smidiggør bindevævet i kroppen og afslapper nervesystemet.

På denne weekendworkshop vil du blive inviteret til at mærke dine indre linjers sammenhænge (dit bindevæv) gennem bevægelsessekvenser, der favner hele din krop. Med bløde, spiralformede bevægelser på gulv, stol og mod væg kan du genfinde din krops oprindelige bevægelsesmuligheder, hvilket kan vække større følelsesmæssigt og kropsligt potentiale. Du vil blive introduceret til begreberne kropsskema og kropsbillede, som henholdsvis repræsenterer din medfødte kropslige viden om bevægelse og din tillærte erfaringer. Bindevævet udgør et fintmasket net, der holder og omfavner hele kroppen fra inderst til yderst. Det forbinder alle dine kropsstrukturer og er et af de steder, hvor svære oplevelser, gammel smerte og traumatiserede oplevelser bliver lagret og husket.

Derfor er det også i bindevævet, at du kan komme i kontakt med nogle af dine dybeste emotionelle lag, hele tidlige sår og finde nye ressourcer. Workshoppen vil skabe mulighed for at din sanser, kropslige erindringer og fysiske væren kan få et nænsomt og nærvende besøg af dig selv.

Du vil undervejs også blive guidet til, hvorledes du med bevidste tanker og ord kan skabe et bedre følelsesmæssigt miljø for dine celler og dit væv at trives i. Vi veksler mellem stille og mere dynamisk besøg i kroppen og der vil løbende afsættes tid til refleksion omkring dine sanseindtryk.

DSC02865.jpg

Det kan desuden varmt anbefales at se videoen ”Strolling under the skin” på youtube for et indblik i bindevævets funktion, struktur og bevægelighed.


Weekendkursus i oktober:
- fredag den 4. kl. 19:00-21:00
- lørdag den 5. kl. 10:00-12:30
- søndag den 6. kl. 10:00-12:30

Pris: 950 kr
Medlemsrabat: 20%
- fratrækkes automatisk ved køb

Underviser: Pernille Sophia Bach