Back to All Events

KVINDECIRKEL MED 1:1 SESSIONER

  • SALIG 20 Masnedøgade København Ø, 2100 Denmark (map)

LÆNGSEL, TILLID OG FRIHED TIL AT VÆRE

Længes du efter at leve mere fredfyldt og i harmoni med din dybeste visdom? Den visdom, du mærker er dybt inde i dig, men som du måske nogle gange har svært ved at at agere udfra i hverdagen. I stedet kommer du måske til at reagere på tilfældigheder og lader dig styre af andre, forventeninger og begrænsninger, du har oplevet tidligere i dit liv og gjort evigtgyldige. Det er de ikke, og på dette forløb, i denne cirkel med andre kvinder, vil du gennem samtale, bevægelse og healing få rum og ro til at tage de første skridt mod et mere fredfyldt liv. 

Mange af os - og måske især kvinder - har ofte en fornemmelse af, at noget burde være anderledes, føles anderledes, mærkes anderledes. Vi sørger over ting, der ikke er, som vi ønskede de skulle være. Brudte forhold og løfter. Mennesker, vi har mistet. Drømme, der smuldrede alt for hurtigt. Forsvindende livsglæde. Kontakten til os selv, der forsvandt med årerne og kravene fra omgivelserne. 

Dittes intention med dette forløb er at skabe et tillidsfuldt rum, hvor du kan finde hjem til dig selv og får mere af det, du længes efter, ind i din hverdag og i dit liv.  

I 1:1 sessionerne taler du og Ditte om dine længsler og går på opdagelse i, hvad der begrænser dig i at leve det liv, du drømmer om. Gennem samtale og bevægelse får du redskaber til at give slip på katastrofetankerne og alt det, der ikke tjener dig længere. Du får også øvelser, du kan bruge hjemme.

I cirklen kan du spejle dig i andre kvinder, hvis liv udefra kan virke helt forskelligt fra dit, men måske rummer mange af de samme frustrationer, indre kampe og glæder. Sammen skaber vi et trygt fællesskab, hvor du kan læne dig tilbage i mørket og hente kraft og visdom til at træde ind i dit lys og turde lykken. 

sorgcirkelogholistiskterapi.jpg

 

DU FÅR:

  • 90 minutters 1:1 session før gruppeforløbet
  • 4 aftner i et tillidsfuldt og nærværende rum
  • 90 minutters 1:1 session efter gruppeforløbet
  • Healende samtaler med andre kvinder
  • Mulighed for at give slip på negative overbevisninger og gamle mønstre gennem bevægelse
  • Et støttende fællesskab, som rummer hele dig
  • Konkrete kognitive værktøjer til at arbejde med din selvfortælling og dit selvværd
  • Mentaløvelser, meditationer og bevægelsessekvenser, som du kan bruge derhjemme
  • Økologiske snacks og te

Ditte er certificeret mastercoach, Living Yolates underviser og journalist og har over ti års erfaring med at undervise i personlig udvikling og facilitere forandringsprocesser. I april 2018 udgav hun bogen Vis mig dine tårer, som handler om, hvordan du tager din barndoms sorg med ind i voksenlivet, uden at lade den definere dig.


Dato:  tirsdage kl. 19 - 21 i efteråret 2018
14/8, 28/8, 11/9 & 25/9 + to 1:1 sessioner

Early bird: 1200 kr.  indtil 1. april
- herefter 1800 kr

Underviser: Ditte Clemen


LIVING YOLATES
- tirsdage kl. 7:00-8:15
- onsdage kl. 12.00-13.30
- torsdage kl. 7:00-8:15

KVINDECIRKEL
- FORLØB: 8 tirsdage i oktober, november og december kl. 19 - 21


Earlier Event: August 14
YOGINI MINDFUL SLOWFLOW