Back to All Events

MORTENS AFTEN FOR KVINDER

  • SALIG Masnedøgade 20, 2. sal København Ø, 2100 Denmark (map)

- UDEN (M)AND

Kvindefællesskaber har eksisteret i flere tusinde år og har mindet os om, at vi er værdifulde præcis, som vi er. Uanset hvor i livet og hvor i verden vi er.

Trine og Friederikke ønsker denne aften at skabe et rum, hvor vi bare skal være sammen - uden at præstere andet end at være os og være med hinanden. Vi giver og modtager, som vi har lyst til, og overgiver os til bare at være i det kærlige og trygge nærvær af andre kvinder. Der sker nemlig noget magisk, når vi mødes kvinde til kvinde. Vi har lettere ved at åbne op og dele stort og småt, og det sker ofte, at vi genkender os selv i mødet med hinanden.

 

 

IMG_0449_1.JPG
Friederikke-Sofia.jpg

Sammen vil i blive guidet igennem blid, intuitiv yoga, hvor vi tager os tid til at mærke kroppen, sindet, vejrtrækningen og jorden. Vi vil meditere og del med hinanden i sårbarhed, magi og power. Til sidst slutter vi aftenen af med en skøn afspænding.

Verden har brug for flere kvindefællesskaber, mener Trine og Friederikke. Derfor er de særligt taknemmelige for at facilitere netop denne aften og glæder sig til at byde dig velkommen.

 
 

Dato: Fredag d. 10. november 2017 kl 18:30 - 21:00

Pris: 350 kr

Undervisere: Trine Mee SookFriederikke Sofia

Earlier Event: November 6
TWEENYOGA 10-13 ÅR - NOV. FORLØB
Later Event: November 18
YOGA NIDRA & RESTORATIV YOGA WORKSHOP