Back to All Events

GRATIS INTRODUKTION TIL KURSUSFORLØB

  • SALIG 20 Masnedøgade København Ø, 2100 Denmark (map)

FÅ EN INTRODUKTION TIL NÆRVÆRSMEDITATION & INDRE SELVKENDSKAB

Introaften til undervisningsforløbet i nærværsmeditation og indre selvkendskab.
Her vil du få indblik i forløbets sigte i retning af en trinvis indføring i nærværsmeditation og hjertepraksis, indre meditativ energibalancering ved hjælp af chakra-aktivering, en personlig praksismanual og kendskab til procesarbejde i selvomsorg.
På introaftenen vil du få mulighed for at prøve forskellige teknikker i indre iagttagelse, og du har mulighed for at spørge specifikt ind til, hvad du måtte være nysgerrig på.
Du vil komme til at opleve kortere stillesiddende meditationer, blive guidet i indre øvelser, bruge kroppen i enkelte yogastillinger og udveksle med andre.

lær at meditere januar 2020.jpg

PRAKTISK

Tag tøj med, som du kan bevæge dig frit i. Alt udstyr er er til fri benyttelse i SALIG, men du er også velkommen til at tage dit eget meditationsgrej med dig. Du kan selvfølgelig sidde på stol, hvis du har brug for det.

advarelse---meditation.jpg

Dato:
- mandag d. 4. nov kl. 19:00-20:30

GRATIS
- tilmelding er bindende! Da der er begrænset antal pladser, vil der blive opkrævet 100 kr. ved udeblivelse.


Underviser: Ulle Bjørn Bengtsson


Ulle Bjørn Bengtsson er født 1971 og har dansk/tysk nationalitet. UBB har mange års erfaring med yoga, selvudvikling og meditation, især med inspiration fra Jes Bertelsens pædagogik. Ulle uddannet fysiurgisk massør, har en en 3-årig uddannelse som Mindfulness Instruktør og en efteruddannelse i nærværsmeditation fra Skolen for Anvendt Meditation ved Jens-Erik Risom.

UBB underviser udover nærværsmeditation til dagligt i kropsbevidsthed, stemmetræning og dramatik på kunstneriske fagskoler, folkeskoler, gymnasier og i erhvervslivet.

UBB har haft en omfattende skuespillerkarriere i ind- og udland. Som sanger (Ulyd, Rod og BengtssonSydow) udgivet en række muskalbums.

I 2009 udkom desuden ”Stemmen i kroppen - en øvelsesbog i Sonja Kehlers stemmemetode” (Kastaniehøj Forlag) af Ulle Bjørn Bengtsson.


Earlier Event: November 3
YOGA FOR KVINDERNES VELVÆRE OG VITALITET
Later Event: November 17
YIN OG YANG WORKSHOP