Back to All Events

MOVE WELL

  • SALIG 20 Masnedøgade København Ø, 2100 Denmark (map)

FORKÆL DIG SELV MED STYRKENDE OG NÆRENDE ØVELSER

Dyrker du Pilates og er nysgerrig på, hvad Yoga er? Eller er du yogi og nysgerrig på, hvad Pilates kan gøre for dig? Uanset hvad, kan du denne dag forkæle dig selv med styrkende og nærende øvelser, som blandt andet bruges i de to populære træningssystemer. Men først tager fysioterapeut og pilatesinstruktør Mabel Kernn dig med tilbage til basic og de gode og gammeldags bevægelighedsøvelser. De er essensen for at kroppen kan arbejde optimalt, når mere udfordrende øvelser som krigeren, saven og planken stiller krav til vores kropsbevidsthed og bevægelighed.

Vi starter med rolige, blide og nærværende led-mobiliserende øvelser og retter opmærksomheden ind på åndedrættet, mens vi bevæger os fra fødderne og op til toppen af hovedet. Herefter gennemgår Mabel en række Pilates og Yoga øvelser, der skaber styrke, balance, opmærksomhed, koordinering, mere bevægelighed samt god energi og flow til din krop.

SALIG_yoga og pilates workshop med mabel kernn.jpg

Øvelserne er designet til at træne hele din krop, så du opnår optimal træning af muskulaturen og støtter især ryg og bækken. Led for træner du din kropskontakt for at opnå en større følelse af velvære. Øvelserne foregår ofte i sekvenser med langsomme og kontrollerede bevægelser, som understøttes af en bevidst vejrtrækning. Du arbejder blandt andet med styrke, udholdenhed, stabilitet, smidighed, koordination og balance - og du kan godt være med selvom du døjer med nakke-, ryg- eller skuldersmerter. Undervejs gennemgår Mabel nogle af de grundlæggende principer fra Yoga og Pilates.

Til sidst sætter Mabel tempoet ned med gode dybe og nærværende stræk, og vi bliver lidt længere i nogle af stillingerne. Her vil du mærke, hvordan din bevægelighed øges, og at der bliver skabt mere plads i kroppen, blandt andet ved hjælp af dit naturlige åndedræt. Vi afslutter med afspænding.

Efter workshoppen:

  • VED DU mere om de to træningssystemer og er forhåbentligt også blevet inspireret til, hvordan træningssystemerne kan krydres med helt basale bevægelighedsøvelser, der er essentielt for at musklerne bliver i stand til at arbejde optimalt omkring leddene.

  • KAN DU give dine elever eller dig selv flere muligheder for at opnå bedre bevægelighed, styrke, balance, koordinering eller fleksibilitet.

  • VIL DU være i stand til at supplere, ikke kun dit eget træningsprogram men måske også dine elevers med inspirerende og simple øvelser.


MABEL-KERNN-SALIG.jpg

Dato: Lørdag d. 12. januar 2019, kl. 14:00-16:00

Early bird: 250 kr. 
- frem til 29. december, herefter 325 kr.

Underviser: Mabel Kernn
 


Henriette var elev på efterårets workshop "Há det godt med fødderne". Her fortæller hun om sin oplevelse, og i bunden får du tilmed en øvelse, som du kan lave derhjemme.

Earlier Event: January 7
BØRNEYOGA FORLØB (6-9 ÅR)