Back to All Events

FUNDAMENTALS IN FLUID MOVEMENT

  • SALIG Masnedøgade 20, 2. sal København Ø, 2100 Denmark (map)

YOGA IN MOVEMENT

Forkæl dig selv med en serie af nærende workshops, som fokuserer på fundamentale, flydende bevægelser, arbejder med din kerne og din jordforbindelse og udforsker bevægelserne, når vi går fra en stilling til en anden. 
 


Vi træner de naturlige bevægelsesmønstre, udforsker din bevægelsesfrihed og forbinder os til underlaget.
 

Vi arbejder med tensegrity, som er betegnelsen for kroppen eve til at holde sig i balance gennem et naturligt forhold mellem fleksibilitet og stivhed, og sansning af følelser og stilhed.

Klassen er bygget op af langsomme, flydende og stabiliserende sekvenser, som åbner kroppen op og får varmen til at blusse i kinderne. Du bliver guidet igennem det hele af smukke lydbilleder og i en tilstand af bevægende meditation. Vi afslutter klassen med dybe, restorative stræk og hvile i shavasana. 


Karina holder workshoppen tre gange henover vinteren. Få en teaser på en enkelt af dem, giv din praksis et boost med dem alle tre - eller tag den gyldne middelvej med to.: 
- lørdag d. 14. oktober kl. 10:30-13:00
- søndag d. 12. november kl. 14:00-16:30
- lørdag d. 20. januar kl. 10:30-13:00

 
karina-hoejgaard-salig.JPG
 

 

Klassen bliver undervist af Karina Højgaard, som har over 15 års undervisningserfaring i moderne dans, yoga og kropsbehandling. 

Karina underviser i en fri fortolkning af Flow og Vinyasa Yoga kombineret med øvelser fra kropsterapien, functional movement, gyrokinesis og dans. På den måde kommer hendes viden om bindevæv og meridianbaner dig også tilgode på yogamåtten. Du vil bevæge dig udenfor din yogabox og samtidig kunne fordybe dig i en praksis, der er præget af spontanitet, kreativitet og udfordrende. Intentionen er at give dig en solid kropsforståelse og en fysisk føling, erfaring og forståelse, som kommer indefra. Selvom Karina ikke er yogafilosof, kommer du nemlig til at møde dig selv gennem den måde, du bevæger dig på og måske lære noget nyt om dine grundprincipper og værdier.


karina-h.jpg

Dato: Lørdag den 25. november kl. 10:30-13:30

Early bird: 350 kr. 

Underviser: Karina Højgaard

ALLE kan deltage uanset niveau.

 
Earlier Event: November 18
YOGA NIDRA & RESTORATIV YOGA WORKSHOP
Later Event: November 29
FAMILY YOGA