Back to All Events

NAKKE OG SKULDRE

  • SALIG 20 Masnedøgade København Ø, 2100 Denmark (map)

HA´ DET GODT MED NAKKE OG SKULDRE

Er du en af de mange, der døjer med smerter i nakke og skuldre, og kunne du tænke dig at blive klogere på, hvad du selv kan gøre for at undgå at smerterne sætter sig fast? Så er denne workshop lige noget for dig. Kom og mærk, hvordan du kan træne din nakke og skuldre og opnår bedre balance, styrker dine led og bliver mere lydhør for nakkens og skulderens signaler inden det går galt.

Der kan være rigtig mange årsager til, at du får ondt i nakke og skuldre. Næsten alle har prøvet det. Flere undersøgelser viser, at en ud af fire har oplevet smertetilstande i nakke og skuldre inden for de sidste 14 dage. Nogle gener kan være kortvarige og forbipasserende, og så er der dem, der er har sat sig og er blevet mere kroniske.

 

På workshoppen gennemgår fysioterapeut og pilatesinstruktør Mabel Kernn nakkens og skulderens biomekanik og de typiske årsager til, hvorfor smerterne opstår. Hun guider dig også gennem en række praktiske øvelser med fokus på bevægelighed, balance og styrke samt massage- og udspændingsøvelser. Du bliver introduceret til forskellige stillinger og udfordringer, som nakken og skuldrene kan befinde sig i løbet af en lang arbejdsdag, og hvordan du løsner op for dem, når du kommer hjem.

 

Efter workshoppen:

  • VED DU, hvilken forskel det gør for kroppen og dens bevægelser at have en god fornemmelse af nakkens og skulderens placering.
     
  • KAN DU mærke bedre kontakt og være mere opmærksom på nakkens og skuldernes eventuelle symptomer.
     
  • VIL DU være i stand til at få implementeret et par gode nakke/ skulderøvelser i det daglige og supplere dit eget yoga eller andet træningsprogram med inspirerende øvelser.

MABEL-KERNN-SALIG.jpg

Dato: Lørdag d. 9. juni 2018,  kl. 10:00-12:00

Early bird: 280 kr. 
- frem til 9. maj, herefter 330 kr.

Underviser: Mabel Kernn
 


Henriette var elev på efterårets workshop "Há det godt med fødderne". Her fortæller hun om sin oplevelse, og i bunden får du tilmed en øvelse, som du kan lave derhjemme.

Earlier Event: June 6
MIDWEEK YIN