Back to All Events

SKAB ET VÆRDIFULDT NYT ÅR

  • SALIG 20 Masnedøgade København Ø, 2100 Denmark (map)

LAD DIN INTUITION OG DINE VÆRDIER GUIDE DIG I DET NYE ÅR

Glem alt om nytårsforsæt præget af samfundets normer om, hvad du bør og skal. Brug i stedet nogle af årets sidste timer på at lytte til din intuition og finde frem til dine værdier. Når du mærker din intuition klart og kender dine værdier, har du et stærkt kompas, der kan hjælpe dig i både med- og modvind, så 2018 bliver det år, du har drømt om. 

Intuitionen er nålen på dit kompas. Det er den, der giver dig retning og din største visdom, hvis du træner dig selv i at mærke den og lytte til den. Det gør vi denne eftermiddag gennem bevægelse, meditation og små øvelser. 

Dine værdier er selve kompasset. Når du har dem at navigerer efter, bliver mange valg i livet nemmere. Derfor arbejder vi også med dine værdier denne eftermiddag og finder frem til, hvad de vigtigste navigationspunkter er for dig i 2018. 

Vi slutter af med en lille ceremoni, hvor du kan manifestere dine forsæt for det nye år og være klar til at hoppe ind i det nye år med alt, hvad der er dig - din power, din sårbarhed og din skaberkraft. 

Medbring egen notesbog og skriveredskab. 


Ditte-Clemen-salig.jpg

Dato: Lørdag d. 30. december 2017,  kl. 12:00-16:00

Pris: 300 kr. frem til 01.12.2017, herefter 400 kr

Underviser: Ditte Clemen

Earlier Event: December 13
FAMILY YOGA