Back to All Events

OPDAG DIG SELV

  • SALIG 20 Masnedøgade København Ø, 2100 Denmark (map)

EN REJSE I AUTENTICITET

Er du nogen gange forvirret om hvem du i virkeligheden er? Står du på skillevejen mellem hvem du oplever du burde være og hvem du inderste inde godt ved du er? Og har du nogle gange svært ved at finde hjem til dig selv igen? Så er denne workshop lige noget for dig.

Tag på opdagelsesrejse i dig selv gennem kropslige øvelser, meditation, skrive- og refleksionsøvelser for at finde ind til kernen af dig selv. Du får tid og rum til at opdage dig selv og din krop med nysgerrighed og accept - uden hovedets redigerings- og analyseapparat. Det prøver vi nemlig at slukke for, så du gennem kroppen kan mærke, hvad du har brug for for at leve mere autentisk. Du vil blive støttet til at finde frem til dine livsværdier, så du kan bruge dem som kompas, næste gang hovedet får dig på afveje.

Første del af workshoppen er en times Living Yolates, som indeholder tre bevægelseselementer. Yoga, hvor du arbejder med smidighed, styrke, balance, åndedræt, nærvær og ro. Pilates, hvor du arbejder med at styrke mave, ryg og balder med fokus på dit center. Dans, hvor du kan slippe tankerne og frisætte din glæde, få pulsen op, havde det sjovt og grounde din energi.

Anden del af workshoppen er knap to timers arbejde med øvelser i autenticitet. Mellem de to dele er der 15 minutters pause med te og snacks

 
louise-elfi-salig.jpg
 

- Louise om autenticitet:

"Autenticitet er ikke noget man er født med, men det er noget man kan udvikle og øve sig i at være. Det er en daglig praksis i at vise sig selv til verden med mod, sårbarhed, grænser og ærlighed. Det handler om virkelig at acceptere sig selv med alt hvad man indebærer. Når vi kan det kan vi også bedre skabe sunde og ægte relationer i vores liv. Det at være autentisk er en proces, og man går ind og ud af autenticiteten alt efter, hvordan man har det den pågældende dag, hvilken situation man står i, og hvilke mennesker man er sammen med. Sandheden er bare, at vi er bedst, når vi er os selv. Da ståler vi og kan alt, og da er andre mennesker draget af os, og vi kan nyde livet. Det er målet, for på den måde kan vi bedst bidrage med kærlighed, ægthed og nærvær til verden.”

 

Louise Elfi er uddannet underviser i Living Yolates og Psykomotorisk terapi. Da hun skrev sin bachelor om autenticitet, fik hun indblik i hvad det virkelig vil sige at være autentisk og leve et autentisk liv. Det blev klart for hende at der var område hvor hun selv ikke var autentisk og har siden arbejdet med at udvikle sin evne til at være autentisk.


louise-elfi.jpg

Dato: Lørdag d. 21.10.2017 kl. 10:00-13:00

PRIS: 350 kr.

Underviser: Louise Elfi

Praktisk: Medbring notesbog og kuglepen samt skiftetøj til efter træningen.

Earlier Event: October 20
GRATIS FOREDRAG I OKT
Later Event: October 21
SAT NAM RAYASAN HEALING-UDDANNELSE