Back to All Events

NÆRVÆRSMEDITATION & INDRE SELVKENDSKAB - OVERBYGNING

  • SALIG 20 Masnedøgade København Ø, 2100 Denmark (map)

SIND OG HJERTE I PRAKSIS

På disse fordybelsesdage, vil vi gennem mere intensiv meditativsidning og selverkendelsestræning forsøge gå dybere med nærværsmeditation, hjertekontakten og forbindelsen til en roligere kerne.

Du vil beskæftige dig mere med chakraerne som udgangspunkt for din livssituation. Du vil komme til at rette blikket mod bevidsthedens skygge, i et forsøg på at ”kaste lys” på lidt mere af den, i den dagligt vågne bevidsthed. I den forbindelse vil du se på projektioner, med henblik på at trække dem hjem i dig selv. Vi kommer til at byde et højere aspekt af fuldkommenhed eller spiritualitet velkommen.

Parallelt vil du komme til at arbejde med indre energetisk afbalancering, samt en blød hatha yoga sekvens, som virker jordforbindende, vitaliserende og fokuserende. Der vil være plads til foredrag, musik og udveksling, samt kropslig og energetisk tilgang til praksis.

LÆR AT MEDITERE I EN GRUPPE.jpg

SPECIFIKKE INDHOLD

• Nærværsmeditation (Mindfulness) III: Meditativ defokusering, Inde/ude, rumlighed.

• Chakra-balancering III: Chakraer og tilhørende livsaspekter.

• Selvomsorg III: Tonglen-praksis (meditation med fokus på empati)

• Sammensæt dit meditationsprogram

• Selvudviklingsarbejde med det ubevidste og skyggen

• Selvudviklingsarbejde med projektioner

• Hatha yoga sekvens add-ons.

• Oplæsning af inspirerende praksis-tekster

• Lytten til beroligende live-musik


NÆRVÆRSMEDITATION & INDRE SELVKENDSKAB
- undervisningsforløb i nærværsmeditation, energibalancering og selvomsorg

Forløbet sigter mod at give dig en trinvis indføring i nærværsmeditation (mindfulness) og hjertepraksis (metta), indre meditativ energicirkulering ved hjælp af chakra-aktivering, en personlig praksismanual og kendskab til procesarbejde i selvkærlighed.

overbygning mindfulness.jpg

Derudover vil der i forløbet blive arbejdet med kropslig jordforbindelse (embodiment) i form af blid hatha yoga og intuitiv bevægelse, brug af teknikker til at smidiggøre følelser, at have opmærksomhed på skyggemateriale og at søge bevidsthed om projektionerne. Det vil indgå udveksling med andre deltagere, sharing og spørgsmål og svar med underviseren.

Alt dette for at øge selvafklaringen og den indre ro, så du billedligt talt kan integrere et større kanvas af dit indre lærred.


PRAKTISK

Tag tøj med som du kan bevæge dig frit i. Alt udstyr er er til fri benyttelse i SALIG, men du er også velkommen til at tage dit eget meditationsgrej med dig. Du kan selvfølgelig sidde på stol hvis du har brug for det.

TID, VARIGHED OG INTENSITET:
4 fordybelsesdage à 6 timer om dagen kl. 10:00-16:30 // 24 timer i alt


4 lørdage kl. 10:00-16:30:
- d. 23. januar, d. 20. februar, 20. marts og 24. april

PRIS FOR OVERBYGNING: 2.680 kr.

MEDLEMSRABAT: 20%
-fratrækkes automatisk ved køb

Underviser: Ulle Bjørn Bengtsson


Ulle Bjørn Bengtsson er født 1971 og har dansk/tysk nationalitet. UBB har mange års erfaring med yoga, selvudvikling og meditation, især med inspiration fra Jes Bertelsens pædagogik. Ulle uddannet fysiurgisk massør, har en en 3-årig uddannelse som Mindfulness Instruktør og en efteruddannelse i nærværsmeditation fra Skolen for Anvendt Meditation ved Jens-Erik Risom.

UBB underviser udover nærværsmeditation til dagligt i kropsbevidsthed, stemmetræning og dramatik på kunstneriske fagskoler, folkeskoler, gymnasier og i erhvervslivet.

UBB har haft en omfattende skuespillerkarriere i ind- og udland. Som sanger (Ulyd, Rod og BengtssonSydow) udgivet en række muskalbums.

I 2009 udkom desuden ”Stemmen i kroppen - en øvelsesbog i Sonja Kehlers stemmemetode” (Kastaniehøj Forlag) af Ulle Bjørn Bengtsson.