Back to All Events

NÆRVÆR TIL DIN PSOAS OG DIAFRAGMA - U D S O L G T !

  • SALIG 20 Masnedøgade København Ø, 2100 Denmark (map)

FASCIAL FLOW® FORDYBELSESWORKSHOP

På denne workshop vil du blive præsenteret for bevægelsessekvenser, der kan hjælpe dig til en bedre kontakt til nogle af dine dybest liggende muskler og bindevævsstrukturer – nemlig vævet i din phoas og diafragma. Psoasmusklen (udtales so-as) kaldes ”muscle of the soul” og har I høj grad at gøre med vores evne til følelsesmæssig tilknytning – både til os selv og til andre. Phoas danner bro mellem overkrop og underkrop, og er fysiologisk en helt essentiel aktør i vores evne til at gå og bevæge os frit. Via bindevæv er psoas forbundet med vejrtrækningsmusklen diafragma (mellemgulvet). En stram psoas kan blandt andet forringe bevægeligheden af diafragma og derved påvirke vejrtrækningen uhensigtsmæssigt.

FASCIAL FLOW POSAD DIAFRAGMA.jpg

Med Fascial Flow lærer du bløde rolige bevægelser, der vitaliserer og smidiggør bindevævet i kroppen og afslapper nervesystemet. Bindevævet udgør et fintmasket net, der holder og omfavner hele kroppen fra inderst til yderst. Det forbinder alle dine kropsstrukturer og er et af de steder, hvor svære oplevelser, gammel smerte og traumatiserede tilstande bliver lagret og husket. Derfor er det også i bindevævet, at du kan komme i kontakt med nogle af dine dybeste emotionelle lag og vække muligheden for heling og dannelse af nye kropslige erfaringer.

Workshoppen vil skabe mulighed for at din sanser, kropslige erindringer og fysiske væren kan få et nænsomt og nærværende besøg af dig selv. Du vil undervejs også blive guidet til, hvorledes du med bevidste tanker og ord kan skabe et bedre følelsesmæssigt miljø for dine celler og dit væv at trives i.

Læs mere om Fascial Flow og Pernille er her.


Det kan desuden varmt anbefales at se videoen ”Strolling under the skin” på youtube for et indblik i bindevævets funktion, struktur og bevægelighed.


Dato: 24. marts kl. 14:30-17:30 - U D S O L G T !

Pris: 400 kr.
Medlemsrabat: 20% - fratrækkes automatisk

Underviser: Pernille Sophia Bach


 


FASCIAL FLOW FORLØB
ONSDAGE:
- 8 onsdage kl. 17:15-19:15 fra 3. april
FREDAGE:
- 8 fredage kl. 8:30-10:30 fra 5. april

1:1 SESSION - FASCIAL FLOW
- En 1:1 session kan tage udgangspunkt i fysiske spændinger og smerteproblematikker eller et ønske om bedre kontakt til dig selv.