Back to All Events

YOGA, NÆRVÆR OG REFLEKSION

  • SALIG 20 Masnedøgade København Ø, 2100 Denmark (map)

VÆLG DIG SELV

Nogle gange bliver livet en tresporet motorvej fuld af to-do-lister, aftaler og andre planer, og det føles næsten umuligt at stoppe op midt i mylderet og mærke sig selv. Vælge dig selv til og paus.. Være i stedet for at gøre og køre af sted med 120 i timen. Men kør ind til siden og træk håndbremsen i et par timer.

Måske skal du bare lave ingenting. Ligge på yogamåtten og lytte til din egen vejrtrækning. Være nærværende med dig selv. Møde dig selv i den stilhed, hvor det bliver muligt virkelig at mærke efter og reflektere over, hvad du er taknemmelig for, hvad dine drømme og ønsker egentligt er, og hvad du gerne vil have mere eller mindre af i dit liv.  Denne workshop er en invitation til sådan en lille pause med tid til refleksion.

Friederikke Sofia ønsker at skabe rammerne for, at du får mulighed for at være med og i dig selv - lige der, hvor du er lige nu - så du kan mærke, hvad der fylder lige nu, og få modet til at være med det, du sanser og oplever.

Du vil blive guidet igennem et roligt og åbnende Hatha yoga flow. Herefter vil vi gå mere ind i dybe yin-yoga stræk og restorative stillinger, der understøtter muligheden for at sindet og kroppen finder endnu mere ro. Vi vil have fokus på åndedrættet og slutter af med en dybere afspænding.

Tag gerne en notesblok med til refleksioner.

 


Friederikke.jpg

Dato: Lørdag d. 30.09.2017 kl. 10:00-12:30

PRIS: 300 kr.

Underviser: Friederikke Sofia

Earlier Event: September 23
KUNDALINI YOGA MED LYDTERAPI