Back to All Events

STYRK DIT IMMUNFORSVAR - U D S O L G T

  • SALIG 20 Masnedøgade København Ø, 2100 Denmark (map)

EFTERÅRSWORKSHOP MED RESTORATIV YOGA

En workshop med opmærksomhed på at åbne brystet, åbne hjertet og styrke immunforsvaret nu, hvor vinteren begynder at trænge sig på. I en række liggende og siddende stillinger designet til at skabe balance i nervesystemet understøttes kroppen i restorativ yoga af puder, tæpper og klodser, så musklerne kan slippe.

I denne følelse af dyb afspænding, hvor kroppen bliver stille, opnår du en meditativ tilstand, hvor sindet også bliver mere stille. Hjernen sender og modtager færre signaler. Og så er vejen banet for at lytte lidt indad, være iagttager til tanker, der kommer og går, mærke følelser og kropsfornemmelser og genfinde og genopbygge ressourcer.

I restotrativ yoga bliver du understøttet i alle stillinger og kan opleve at komme i en dyb tilstand af afslappethed. Kroppen får de optimale muligheder for at slippe muskelspændinger og herved påvirke bindevævet, fordøjelsen og immunforsvaret. Kroppen bliver med andre ord støttet i at heale sig selv.

Dit nervesystem falder til ro, blodet iltes, affaldsstoffer udrenses, og du får ny energi. Ved regelmæssigt at praktisere restorativ yoga, gør du din krop mindre sårbar over for stressrelaterede sygdomme, og du træner din evne til at lytte til kroppens signaler og reagere på dem i tide.

 
 

Restorativ Yoga hjælper med at:

_MG_1452_tilrettet_15a.JPG
  • Reducere og forebygge stress.

  • Skabe mere ro og overskud i hverdagen.

  • Mindske nedtrykthed, angst, søvnløshed, muskelspændinger og forhøjet blodtryk.

  • Slippe spændinger dybt inde i bindevævet.

  • Ilte blodet, så affaldsstoffer udskilles

  • Afbalancere kroppens energier.


Lisbet-beierholm-SALIG.jpg

Dato: Fredag den 16. november kl. 16:30-19:30

Early Bird: 325 kr. frem til den. 2. november
- herefter 375 kr. 

Underviser: Lisbeth Beierholm
 


RESTORATIV YOGA WORKHOPS MED LISBETH: 

TRYK PÅ PAUSE-KNAPPEN, 7. december kl. 16:30-19:30


Earlier Event: November 4
YIN OG YANG