Back to All Events

TRYK PÅ PAUSE-KNAPPEN

  • SALIG 20 Masnedøgade København Ø, 2100 Denmark (map)

WORKSHOP MED RESROTATIV YOGA

Et åndehul på tre timer, hvor du i en række siddende og liggende stillinger bruger åndedrættet til at slippe spændinger i krop og sind. Vi afslutter med en længere meditation.

I en travl hverdag er pauserne vigtige. På denne workshop handler det – for en gangs skyld – ikke om at præstere eller opnå noget, men bare om at være. I en slags vågen søvn, hvor kroppen støttes og bliver stille, sker der det forunderlige, at også sindet bliver mere stille. Hjernen sender og modtager færre signaler. Tankemylderet stilnes, men du er stadig vågen og til stede. Og så er vejen banet for at lytte lidt indad og måske få øje på  anspændthed steder, du ikke anede, at du gik og spændte, og har mulighed for at slippe den.

Ved regelmæssigt at praktisere restorativ yoga, får du øvelse i at give slip. Ikke bare kaste dig udmattet ned i sofaen, men også lige at tage ’the grand tour’ i kroppen og mærke, om du nu også har fået givet helt  slip. Når du på den måde bliver bedre til at lytte indad, bliver du efterhånden også bedre til at høre kroppens signaler og ikke mindst lytte til dem. Hvile, når du trænger til det. Etablere nogle mentale pauser, hvor sindet får ro, så du kan genopbygge ressourcer, der gør dig bedre rustet til at klare livets up’s and down’s og stressfulde perioder.

 
 

Restorativ Yoga hjælper med at:

_MG_1452_tilrettet_15a.JPG
  • Reducere og forebygge stress.

  • Skabe mere ro og overskud i hverdagen.

  • Mindske nedtrykthed, angst, søvnløshed, muskelspændinger og forhøjet blodtryk.

  • Slippe spændinger dybt inde i bindevævet.

  • Ilte blodet, så affaldsstoffer udskilles

  • Afbalancere kroppens energier.


Lisbet-beierholm-SALIG.jpg

Dato: Fredag den 7. december kl. 16:30-19:30

Early Bird: 325 kr. frem til den. 23. november
- herefter 375 kr. 

Underviser: Lisbeth Beierholm
 


RESTORATIV YOGA WORKHOPS MED LISBETH: 

STYRK DIT IMMUNFORSVAR, 16. november kl. 16:30-19:30


Earlier Event: December 2
YIN OG YANG