Back to All Events

JIVAMUKTI YOGA VINTER RETREAT 2017


  • Røsnæs Naturskole 458 Røsnæsvej Kalundborg, 4400 Denmark (map)

EN WEEKEND MED PLADS TIL SELVOMSORG OG NÆRING INDAD

Er du interesseret i at vide mere om hvad Jivamukti Yoga er?

Så kom med på dette vinterretreat 3.-5. november 2017 og nyd en weekend væk fra hverdagens stress og jag, og få varmen sammen med en masse andre yogier.

Vi skal dykke ned i Jivamukti Yogaens mange elementer, lave dynamisk yoga, nørde svære asanas og have tid til selvrefleksion. Lørdag eftermiddag skruer vi kroppen og sindet ned i gear med afslappende Yin Yoga. Aftenerne er dedikerede til satsang, som kan indeholde forskellige elementer fra yogaens verden (chanting, meditation, historie-fortælling og yoga- filosofi).

I løbet af lørdagen vil der være indlagt en god, lang pause, hvor man kan nyde de smukke omgivelser eller bare fordybe sig som man har brug for.

En weekend med plads til selv-omsorg og næring indad, så vi bedre kan gå ud i verden og være noget for andre.

 
RETREAT.jpg
 

Om Røsnæs
Retreatet bliver afholdt på Røsnæs Naturskole, som ligger ca. 25 km fra Kalundborg. På naturskolen er vi omgivet af vand til begge sider, skøn og rolig natur med mange muligheder for gåture i området, bl.a. ud til Røsnæs fyr, som ligger ude på spidsen, eller bare en hyggelig snak med gederne og fårene, der går rundt i "baghaven". 

Transport
Der vil blive arrangeret fælles transport, så vi kan fylde bilerne op fra København eller hvor det giver mening, at folk mødes. Alt dette koordinerer vi i vores Facebook-gruppe.

Praktisk
Ankomst til naturskolen kan ske fra fredag d. 3/11 kl. 15.
Programmet starter officielt fredag kl. 16.30 og slutter søndag d. 5/11 kl. 14.

Der bliver serveret alle måltider fra fredag aften til søndag frokost samt kaffe og te weekenden igennem. Måltiderne vil bestå af lækker og varieret vegansk mad, og vil blive lavet af 2-3 dygtige karma-yogier.

Indlogering sker på fælles værelser med 4-6 personer på hvert værelse i køjesenge med delte badeværelser. Vi inviterer til at værelserne som udgangspunkt er stille-områder, men vi vil også lade det være op til deltagerne på hvert værelse at beslutte det sammen.

IMG_1639.jpeg.JPG

Om Jivamukti Yoga
I løbet af en Jivamukti-time kan du forvente at få kroppen blødgjort gennem kraftfulde, legende asanas udført til lækre playlister, få smurt stemmebåndet når vi chanter, opleve en åbenhed i kroppen gennem vejrtrækningsøvelser samt blive afspændt og afslappet med meditation, afspænding og massage.

Efter en time vil du føle dig opløftet, let og glad; egenskaber, som vi åbner op for gennem yogapraksissens mange aspekter. Vi vil arbejde med hele kroppen i takt med vejrtrækningen og bevæge os i et dynamisk flow, som hjælper os til at give slip på vores tankemylder og vender vores fokus tilbage til nuet.

Om Yin Yoga
I Yin yoga foregår alle stillinger siddende eller liggende. Vi arbejder på et dybere niveau med at løsne bindevævet, led og sener. Stillingerne holdes i op til fem minutter for netop at kunne komme et lag dybere ind i kroppen, der hvor en fysisk krævende praksis ikke altid når til. 

Yin er et fint supplement til en mere yang-præget praksis som f.eks. Jivamukti Yoga, og samtidig også en oplagt mulighed for os til at give slip på alt hvad der foregår omkring os og alt hvad vi skal forholde os til. I Yin vender vi opmærksomheden indad, og inviterer til en mere medfølende og blid tilgang til os selv og vores praksis.

 

Vi glæder os til at have dig med.
Stinne Bøtker Høj og Rikke Knudsen


Rikke_knudsen.jpg

Pris: 2400 kr.

Underviser: Stinne Bøtker Høj og Rikke Knudsen

Inkluderet i prisen er al undervisning, kost og logi på naturskolen. 
Transport til og fra naturskolen er ikke inkluderet.

Tilmelding: Hvis du ønsker at komme med på dette retreat, så send en mail med fulde navn og e-mail. Så sender vi info med betalingsoplysninger. 

Hvis man bliver forhindret, er man velkommen til at give sin plads til en anden. Vi refunderer ikke deltagergebyret.

 

OM DINE UNDERVISERE

Rikke Knudsen
Jeg har en baggrund som folkeskolelærer og er 300-timers certificeret Jivamukti yogalærer og 100 timers Hatha Yoga. Desuden har jeg undervist i dans, rytmisk gymnastik og musik i mange år. På dette retreat ønsker jeg at skabe et frirum, hvor vi har tid til at fordybe os i forskellige aspekter af yogaens verden og hoppe på små spirituelle rejser, hvor vi trygt vil guide jer hele vejen igennem et univers af musik, lyd, bevægelse, yoga og meditation. Jeg glæder mig meget til at tage jer med på denne rejse sammen med Stinne og ser frem til at møde jer hver og én.

Stinne Høj
Jeg har haft yoga inde på kroppen siden 2008, og har siden mit møde med Jivamukti Yoga i 2013, været dedikeret til denne metode. Jeg er 300-timers certificeret Jivamukti yogalærer, 50-timers yin-uddannet samt børneyogalærer. Jeg ønsker at videregive de samme positive og opløftende oplevelser, jeg selv har fået - og stadig får - gennem yoga. På dette retreat ønsker jeg sammen med Rikke at skabe et rum for os alle, hvor vi kan lege med og udforske krop og sind gennem yogaens mange facetter. Jeg ønsker at skabe gode oplevelser med yoga, sang og musik og bare have det rart sammen. 
 

 
Earlier Event: November 1
MIDWEEK YIN YOGA FORLØB
Later Event: November 3
RESTORATIV EFTERÅRS-WORKSHOP