Back to All Events

MIDWEEK YIN

  • SALIG Masnedøgade 20, 2. sal København Ø, 2100 Denmark (map)

AFSPÆND DIN KROP OG BEROLIG DIT NERVESYSTEM

Vi fortsætter det populære Midweek Yin Yoga Forløb - denne gang med særligt fokus på at afspænde og berolige nervesystemet.

Når vi har meget travlt eller på andre måder oplever fysisk, mentalt eller følelsesmæssigt pres kan det føre til ubalancer i vores nervesystem, som reagerer ved at sende stressreaktioner ud i kroppen. Det er i sig selv ikke farligt at opleve en sporadisk eller lejlighedsvis følelse af stress - men hvis vi begynder at ignorere stresssymptomerne i vores system, kan det i værste fald føre til længerevarende og kroniske stress-relaterede lidelser såsom udbrændthed, angst, osv.

På dette forløb arbejdes der med at afspænde nervesystemet. Når vores nervesystem falder mere til ro, får kroppen nemlig mulighed for at udfolde sin helt unikke evne til lige så langsomt at hele sig selv. Og den stress, som vi har i vores krop og sind, kan begynde at aftage.

 
yin yoga Trine Mee Sook
 

Trines tilgang til Yin Yoga er inspireret af den kinesiske medicin og mindfulness, og hun vil gennem sin undervisning invitere deltagerne til på samme måde at forholde sig blidt, kærligt og nærværende til sig selv.

Yin Yoga består af lange, blide og ofte støttede stræk af kroppens yderste bindevæv og energibaner (meridianer). Hver stilling varer typisk mellem 3-5 minutter - og nogle gange helt op til 7 minutter. Når vi strækker kroppens bindevæv og energibaner, stimulerer vi samtidig vores indre organer og booster på den måde vores kropslige og mentale sundhed. Alle stillingerne udføres liggende og siddende - og gennem en regelmæssig praksis kan hver stilling og hver Yin Yoga klasse blive en meditativ og afstressende praksis.

Alle niveauer er velkomne.

Yogamåtter og alt andet udstyr er tilgængeligt i salen, men husk varm, behagelig påklædning og et par tykke strømper.

Hvis du har nogen spørgsmål omkring selve Yin Yoga-delen er du altid velkommen til at skrive til Trine Mee Sok på MAIL.


Trine-Mee-Sook.jpg

Opstart: d. 6. juni 2018 kl. 18:30-20:00

Pris 4 gange i juni: 600 kr.

Underviser: Trine Mee Sook


YIN YOGA & AKUPUNKTUR TREAT!
- Lørdag d. 26. maj kl. 10:00 - 13:00


Earlier Event: June 3
YOGA MED KVINDEN I CENTRUM